Η Pull&Bear μας πάει πίσω σε ασπρόμαυρες και biker εικόνες

Η Pull&Bear και ο Marc Márquez, επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του Motorcycle, ανανεώνουν το κοινό τους project με το λανσάρισμα της νέας κολεξιόν επηρεασμένης από τον σημερινό πρωταθλητή και ηγέτη της MotoGP. Αυτή είναι η πέμπτη συλλογή της Pull&Bear και του Marc Márquez που έχουν αναπτύξει μαζί. 

Τα νέα σχέδια περιστρέφονται γύρω από την πιο αναγνωρισμένη εικονογραφία του αναβάτη και του κόσμου των μοτοσικλετιστών. Περιλαμβάνουν εικονογραφήσεις σε φωτογραφίες του Márquez σε δράση και προσκρούσεις στην τάση του καφέ, χωρίς να ξεχνάμε την υπογραφή του συνθήματος MM93 (αναφορικά με τα αρχικά του πρωταθλητή και το έτος της γέννησής του). Prints στο στήθος και την πλάτη, panels στα ενδύματα που μοιάζουν με αθλητικά είδη και ασπρόμαυρες αντιθέσεις εμφανίζονται στο πρώτο μέρος της κολεξιόν. Σε λίγες εβδομάδες, θα κυκλοφορήσει μια δεύτερη συλλογή κάψουλα που θα περιλαμβάνει navy & κόκκινες πινελιές. 

Για πρώτη φορά, ο Marc Márquez μοιράστηκε την φωτογράφησή του από τον Nacho Alegre με τον αδερφό του Álex, παγκόσμιο πρωταθλητή το 2014, ο οποίος έχει επίσης εξατομικευμένα ενδύματα της Pull&Bear. 

Σχετικά με τον Marc Márquez 
Ο Marc Márquez είναι ένας νέος Ισπανός rider, ηλικίας περίπου 26 ετών. Γεννήθηκε στην Καταλανική πόλη της Cervera, οδήγησε για πρώτη φορά μοτοσυκλέτα όταν ήταν τεσσάρων ετών. Το 2008 έκανε το ντεμπούτο του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, και πολύ σύντομα ανέβηκε στο πρώτο του βάθρο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα όταν ήταν μόλις 15 ετών. Αυτή τη στιγμή κατέχει επτά τίτλους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, πέντε από τους οποίους είναι στην κορυφαία κατηγορία του MotoGP (2013, 2014, 2016, 2017 and 2018). Είναι ο νεότερος αθλητής στην ιστορία που κέρδισε το πρωτάθλημα σε αυτή την κατηγορία, κερδίζοντας το ρεκόρ του θρυλικού Freddie Spencer. 
Η Pull & Bear Κύπρου είναι μέρος του Ομίλου SayWear, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους λιανικής πώλησης ρουχισμού στην Κύπρο, που αντιπροσωπεύει επίσης το Zara, Massimo Dutti, Bershka, Oysho και Zara Home. 

Ανακαλύψτε τη συλλογή στο κατάστημα Pull & Bear στο Kings Avenue Mall την επόμενη εβδομάδα.

Δειτε Επισης

Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls