Όμιλος Πηλακούτα & Groupe Renault: Επισημοποιούν τη συνεργασία τους

Σε διάσκεψη τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό, ο Όμιλος Πηλακούτα ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με το Groupe Renault. 

Ο Όμιλος Πηλακούτα είναι πλέον ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Groupe Renault και εισαγωγέας των αυτοκινήτων Renault και Dacia στην Κύπρο. 

Διαβάστε ακόμα: Best Western: Άλλη μία αλυσίδα ξενοδοχείων έρχεται στην Κύπρο

Διαβάστε ακόμα: Μ. Μιχαήλ: Επενδυτικά κεφάλαια €6,5 δις στην Κύπρο σε πέντε χρόνια

Διαβάστε ακόμα: PAUL: Γιατί μαγνητίζει τους επισκέπτες του Mall of Cyprus

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν άτομα από τον κόσμο των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Κύπρου, διευθυντικά στελέχη του Ομίλου Πηλακούτα, ενώ μεγάλη τιμή αποτέλεσε η παρουσία του κ. Vincent Tourette, Διευθύνοντα Συμβούλου του Groupe Renault North Territory, ο οποίος και μίλησε στην κάμερα του InBusinessTV.  

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Χαράλαμπος Πηλακούτας ευχαρίστησε τον κ. Tourette για την εμπιστοσύνη που δείχνει το Groupe Renault στον Όμιλο Πηλακούτα και σημείωσε πως αυτή η συνεργασία είναι η αρχή μιας νέας και δυναμικής εποχής για τα αυτοκίνητα Renault και Dacia στην Κύπρο, μιας εποχής με επωνυμία Πηλακούτα.

Ο κ. Πηλακούτας πρόσθεσε πως η επιλογή του Ομίλου Πηλακούτα από τη Renault και την Dacia έγινε μετά από «εξονυχιστικό έλεγχο της κυπριακής αγοράς αυτοκινήτου» και αυτό αποτελεί ιδιαίτερα μεγάλη ευθύνη για τον ίδιο τον Όμιλο. 

Ταύτοχρονα ο κ. Πηλακούτας ανέφερε πως «ο Όμιλος Πηλακούτας θα είναι πάντα δίπλα στους φίλους της Renault και της Dacia, όπως έχει άλλωστε αποδείξει και με τα άλλα brands που αντιπροσωπεύει για πολλές δεκαετίες» και προκάλεσε τους λάτρεις των αυτοκινήτων Renault και Dacia να επισκεφθούν τους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα και να δουν από κοντά τη δυναμική και πρωτοποριακή σχεδίαση των νέων μοντέλων Renault και Dacia. 
 


Ο κ. Tourette σημείωσε: «Όταν επισκεφθήκαμε την Κύπρο, πριν από 1 χρόνο περίπου, προκειμένου να επιλέξουμε τον νέο αντιπρόσωπό μας εδώ, εντυπωσιαστήκαμε από τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση όλων των μελών της οικογένειας Πηλακούτα. Αυτά τα χαρακτηριστικά έκαναν την απόφασή μας να συνεργαστούμε με τον Όμιλο Πηλακούτα εξαιρετικά εύκολη. Σήμερα, είμαστε ακόμα πιο εντυπωσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις και τον επαγγελματισμού του προσωπικού.»

Συνεχίζοντας, ο κ. Tourette υπογράμμισε την πεποίθησή του ότι το Groupe Renault θα έχει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην Κύπρο, όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη, χάρη στη συνεργασία με τον Όμιλο Πηλακούτα. 

Η Renault αποτελεί την πρώτη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο και κορυφαίο όνομα στον χώρο του αυτοκινήτου παγκοσμίως, με ανανεωμένη γκάμα μοντέλων με έμφαση στην ποιότητα και την ασφάλεια.

Τα Dacia – η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη αυτοκινητοβιομηχανία στην Ευρώπη και μέλος του Groupe Renault – έχουν μια δυναμική παρουσία παγκοσμίως με οικονομικά και τεχνολογικά εξοπλισμένα μοντέλα αυτοκινήτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Dacia Duster κέρδισε τις εντυπώσεις σε όλη την Ευρώπη, όπου και σημείωσε υψηλά ποσοστά πωλήσεων.

Όλα αυτά συνοδεύονται πλέον από τις εξαιρετικές τιμές, το κορυφαίο service, και το απαράμιλλο κύρος και την τεχνογνωσία του Ομίλου Πηλακούτα, με τα δύο μεγάλα brands να έχουν πλέον στην Κύπρο τη σπουδαία «αντιπροσώπευση που τους αξίζει», όπως σημείωσε κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Χαράλαμπος Πηλακούτας. 

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ