Neo Plaza: Συνεργασία με ΔΑΝΟΣ για το εκπτωτικό χωριό στην Κοκκινοτριμιθιά

Ο Όμιλος ΔΑΝΟΣ – an alliance member of BNP PARIBAS Real Estate και η εταιρεία Neo Plaza Ltd είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συνεργασία τους για την εμπορική ανάπτυξη του Εκπτωτικού και Ψυχαγωγικού Πάρκου, “Neo Plaza”, στην Κύπρο.

Οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους για προσέγγιση και συνεργασία τοπικών και διεθνών εμπορικών οίκων με παρουσία σε εμπορικά και ψυχαγωγικά πάρκα και  στρατηγικών επενδυτών που θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε αυτή την δυναμική επένδυση στην χώρα.

Η συνεργασία αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εμπορικής ανάπτυξης του πρώτου ανοικτού τύπου, Εκπτωτικού και Ψυχαγωγικού Πάρκου το οποίο θα αναπτυχθεί στην περιοχή Κοκκινοτριμιθιά, κοντά στην πόλη της Λευκωσίας, σε μια έκταση πάνω από 35.000 τ.μ. που στοχεύει να προσφέρει έναν εξαιρετικό συνδυασμό επιλογών για επώνυμες αγορές, εστίαση και ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια, ξεκινώντας επίσημα την λειτουργία του την άνοιξη του 2020.

H NEO PLAZA Ltd, είναι μια Κυπριακή εταιρεία, που απαρτίζεται από ανώτερα στελέχη με πολυετή εμπειρία στo Λιανεμπόριο και τη λειτουργία εμπορικών κέντρων, καθώς και εκτενή γνώση της τοπικής αγοράς και του εμπορικού περιβάλλοντος.

Ο Όμιλος Δανός – An alliance of BNP PARIBAS REAL ESTATE με γραφεία σε ολόκληρη την Κύπρο, την Ελλάδα και τα Βαλκάνια προσφέρει ένα ευρύ παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στον τομέα των ακινήτων και της συμβουλευτικής επιχειρήσεων και μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Με την 50ετή εμπειρία του, ο Όμιλος Δανός – An alliance member of BNP PARIBAS Real Estate έχει υποστηρίξει διεθνείς συνεργασίες και επενδύσεις στον χώρο της ακίνητης περιουσίας στην Κύπρο και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.
 

Δειτε Επισης

Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών