The Mall of Cyprus: Παρουσίασε τις συλλογές των καταστημάτων του

Το The Mall of Cyprus επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά τη φήμη του ως ο απόλυτος προορισμός μόδας, με τη διοργάνωση ενός μεγάλου exclusive fashion show, την Πέμπτη, 4 Απριλίου, στην παρουσία γνωστών προσωπικοτήτων, influencers και εκπροσώπων ΜΜΕ.  
 

 

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι επίσημοι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά μέρος των ανοιξιάτικων συλλογών διεθνών και τοπικών brands που στεγάζονται στο εν λόγω εμπορικό κέντρο. Οι κυρίαρχες τάσεις της νέας σεζόν σε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ παρουσιάστηκαν μέσα από δεκάδες multibrand looks που δημιουργήθηκαν από γνωστούς στυλίστες ειδικά για το show.
 

 

Τα μοντέλα καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους, ενώ ο γνωστός σε όλους DJ Κύπρος Καραβιώτης απογείωσε τη βραδιά κρατώντας τη διασκέδαση στα ύψη με τις μουσικές του επιλογές. Παρουσιαστής της μεγάλης βραδιάς ήταν ο Ανδρέας Φαλάς, ο οποίος κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού κατά τη διάρκεια της όλης εκδήλωσης.  

 

Ο Γενικός Διευθυντής του The Mall of Cyprus και The Mall of Engomi, κ. Κύπρος Χατζηστυλλής, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη διοργάνωση του εντυπωσιακού fashion show που χάρισε στους επίσημους προσκεκλημένους μας μια μαγευτική βραδιά αλλά και ιδέες για τις επόμενες αγορές τους από τα καταστήματα μας. Πρόκειται για το πρώτο multibrand fashion show που διοργανώνεται από εμπορικό κέντρο στην Κύπρο, ένα αρκετά φιλόδοξο εγχείρημα, αφού σε αυτό συμμετείχαν brands ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ που στεγάζονται στους χώρους του μας. Με την ενέργεια αυτή θέλουμε να αναδείξουμε το The Mall of Cyprus ως τον ιδανικό προορισμό μόδας, όπου ο κάθε καταναλωτής έχει στη διάθεσή του μια πλειάδα από καταστήματα από τα οποία μπορεί να επιλέξει κομμάτια τα οποία αναδεικνύουν το προσωπικό του στυλ».  
 

 

Η εκδήλωση είχε την υποστήριξη της Urban Decay, η όποια επιμελήθηκε το μακιγιάζ των μοντέλων, καθώς και της L’Οréal Professionnel η οποία φρόντισε για τα χτενίσματα.  
 

 

 

Δειτε Επισης

Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών