SPAR Natural: Για υγεία και ευεξία

Στροφή προς τα σούπερ μάρκετ και τα τοπικά καταστήματα ευρείας κατανάλωσης έκαναν οι καταναλωτές, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την υγεία τους, σε μια προσπάθεια να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες σε θέματα υγιεινής διατροφής. Αξιοποιώντας αυτή την αναπτυσσόμενη αγορά, η SPAR δημιούργησε την SPAR Natural,  μια πρωτοποριακή ιδέα στον τομέα της υγείας και ευεξίας προσφέροντας στον καταναλωτή μια ολοκληρωμένη λύση σε προϊόντα υγιεινής διατροφής.

Η SPAR Natural παρέχει λύσεις σε τρεις ειδικές ομάδες καταναλωτών : Εκείνους που έχουν ειδικές διατροφικές απαιτήσεις ή δυσανεξία σε τρόφιμα, εκείνους που επέλεξαν να αλλάξουν τις διατροφικές τους συνήθειες, όπως οι χορτοφάγοι ή οι βίγκαν, και σε όσους επιθυμούν να τρώνε πιο υγιεινά. Η ιδέα της SPAR Natural άρχισε από το ισπανικό νησί Γκραντ Κανάρια  το 2017 ως ένα αυτόνομο κατάστημα. Στη συνέχεια, η ιδέα εφαρμόστηκε από συνεργάτες της SPAR και σε άλλα καταστήματα ως μια λύση κατηγορίας shop-in-shop, με τη χρήση φυσικών υλικών, χρωμάτων και σημάτων.

Ακολουθώντας τα βήματα των χωρών όπως η Ιταλία, το Ομάν και η Ινδία, η SPAR Νοτίου Αφρικής άρχισε να ξεδιπλώνει την ιδέα σε όλο το δίκτυο καταστημάτων της. Το SPAR Natural είναι σήμερα διαθέσιμο σε έξι περιοχές και 30 καταστήματα σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι συνεργάτες της SPAR επέλεξαν να υιοθετήσουν αυτή την ιδέα λόγω της αυξανόμενης τάσης των καταναλωτών προς την  υγεία και ευεξία με όλο και περισσότερους καταναλωτές να αναζητούν εναλλακτικές λύσεις για τις εξειδικευμένες ανάγκες τους στην υγεία.

"Η υγεία και η ευεξία έχουν γίνει τρόπος ζωής στη Νότια Αφρική, με όλο και περισσότερους ανθρώπους να προσπαθούν να εκπαιδεύσουν τον εαυτό τους για το πώς να φάνε και να ζήσουν πιο υγιεινά", δήλωσε ο Riccardo Afeltra της Athol SPAR στο Γιοχάνεσμπουργκ, ένας από τους πρώτους λιανοπωλητές που ξεκίνησαν αυτή την ιδέα.

Οι καταναλωτές μπορούν τώρα να ψωνίζουν με ευκολία, βρίσκοντας προϊόντα που προηγουμένως θα μπορούσαν να βρουν μόνο σε εξειδικευμένα καταστήματα υγείας και φαρμακεία. Το δίκτυο διανομής SPAR αναπτύσσει συνεχώς την γκάμα προϊόντων του, παίρνοντας σχόλια από τους καταναλωτές ως προς το ποια προϊόντα τους αρέσουν καλύτερα και ποια προϊόντα θα ήθελαν να βρουν στο κατάστημα.

Η SPAR Κύπρου, θέλοντας να υποστηρίξει αυτή την ιδέα θα έχει στο κατάστημά της στη Λάρνακα τη σειρά SPAR Natural μέχρι το τέλος Απριλίου ικανοποιώντας έτσι και τους πιο απαιτητικούς της καταναλωτές.

Δειτε Επισης

The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες