Ολότελα Νέο BMW Σειρά 3

H πρώτη παρουσίαση της νέας ΒMW Σειράς 3, στην κυπριακή αγορά, πραγματοποιήθηκε στο Πηλακούτας Showcase στη Λευκωσία και στα Showrooms της BMW στη Λεμεσό. Το Σάββατο, 23 Μαρτίου, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 6.00 το απόγευμα, οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά, να οδηγήσουν και να αποκτήσουν με ειδικά προνόμια, την 7η γενιά του θρυλικού σπορ σεντάν αυτοκινήτου της BMW, καθώς επίσης και το ολοκαίνουριο Z4.
 
Το απόλυτο σπορ sedan της BMW, που επανέρχεται στην αγορά μετά από 3 χρόνια, διαθέτει μια εντελώς δυναμική σχεδίαση, τεχνολογία αιχμής, και ταυτόχρονα μια νέα σημαντική ικανότητα: αναγνωρίζει τη φωνή σας και υπακούει σε κάθε σας επιθυμία! Πείτε του απλώς “Hey BMW?”!
 
Η 7η γενιά της νέας BMW Σειράς 3 είναι αδιαμφησβήτητα έτοιμη να μας οδηγήσει στο μέλλον. Με την πρωτοποριακή του σχεδίαση σηματοδοτεί την αυγή μιας νέας εποχής. Με πιο ισχυρούς κινητήρες για ασυναγώνιστες επιδόσεις, συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη πορεία των προκατόχων του παραμένοντας το σημείο αναφοράς στην κατηγορία των premium sedan της αγοράς. Οι μεγαλύτερες διαστάσεις, ο δυναμικός σχεδιασμός και ο μικρότερος αεροδυναμικός συντελεστής είναι μόνο μερικά από τα κορυφαία  χαρακτηριστικά του. Στον εξωτερικό σχεδιασμό ξεχωρίζει η μοναδική μάσκα της BMW, οι νευρώσεις στο καπό και τα νέα φωτιστικά σώματα, τα οποία είναι μακρύτερα και αγκαλιάζουν τις γωνίες του αμαξώματος.

Δειτε Επισης

Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ
Pepsis Asphalt: Στα σκαριά η επαναλειτουργία ανενεργού εργοστασίου στη Βάσα Κελλακίου