11ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου

11ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου

11ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Ζούμε στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης. Η τεχνολογία παρασέρνει τα πάντα στο διάβα της αλλάζοντας τις παραδοσιακές πρακτικές του παρελθόντος. Οι εξελίξεις αυτές δεν μπορούσαν να μην επηρεάσουν το εμπόριο, το οποίο εδώ και χρόνια μεταλλάσσετε και ψηφιοποιείται συνεχώς. Το e-Commerce σημείωσε σημαντική ανάπτυξη της τάξης του 15%-20% για το 2018 τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.

RELATED ARTICLES


Το συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου πραγματοποιήθηκε για 11η χρονιά στο Hilton Park Λευκωσίας την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου προσελκύοντας το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου.

Οι επιχειρήσεις χρειάζονται τρία ισχυρά συστατικά για να έχουν επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία. Σωστό σχεδιασμό, στρατηγική και πλάνο. Οι συμμετέχοντες του συνεδρίου είχαν την ευκαιρία να μάθουν την συνταγή της επιτυχίας για online πλατφόρμες από ειδικούς της  Skyscanner, της Henkel, του Skroutz.gr και της BestPrice.gr.  
 

Στο συνέδριο αναλύθηκαν ακόμη τα κύρια προβλήματα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου  όπως οι υψηλές χρεώσεις παράδοσης, το ωράριο παραλαβής των προϊόντων, η δυσκολία πληροφόρησης μετά την αγορά, η παραλαβή ελαττωματικών προϊόντων, και η δυσκολία στην τηλεφωνική επικοινωνία

Χορηγοί στο συνέδριο ήταν η G.A.P. Vassilopoulos Group & SIX Payment Services (Europe) S.A., το Gloria Jean's Coffees και η  JCC Payment Systems Ltd. To συνέδριο υποστήριξαν ακόμη η RCB Bank και ο Όμιλος Εταιρειών Ανδρονίκου.
 
 

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας