Αποκλειστική συνεργασία Υπεραγορών Παπαντωνίου με Sainsbury’s

Μαρία Στυλιανού  13/03/2019 11:29
Αποκλειστική συνεργασία Υπεραγορών Παπαντωνίου με Sainsbury’s

Αποκλειστική συνεργασία Υπεραγορών Παπαντωνίου με Sainsbury’s

Μαρία Στυλιανού  13/03/2019 11:29

Στρατηγική συνεργασία με τη βρετανική αλυσίδα υπεραγορών Sainsbury’s ανακοίνωσαν οι Υπεραγορές Παπαντωνίου. Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλους των Υπεραγορών, Χαράλαμπος Παπαντωνίου, ανακοίνωσε τη συνεργασία με την διεθνούς φήμης βρετανική εταιρεία, συνεργασία η οποία προβλέπει την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση των προϊόντων της Sainsbury’s στην κυπριακή αγορά από τις Υπεραγορές Παπαντωνίου.

Τόνισε πως η Sainsbury’s είναι ο 2ος μεγαλύτερος retailer στη Βρετανία όπου διαθέτει περισσότερες από 600 υπεραγορές, ενώ ο τζίρος της αγγίζει τα 30 δισεκατομμύρια στερλίνες. Έκανε λόγο για προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της Sainsbury’s, Michael Luck τόνισε ότι η εταιρεία του επιθυμεί να είναι ο πιο αξιόπιστος retailer στη Βρετανική αγορά, προσθέτοντας πως διαθέτουν περίπου 12 χιλιάδες προϊόντα.

Εξάλλου, ο Υπεύθυνος του Τμήματος Αγορών των Υπεραγορών Παπαντωνίου, Ανδρέας Παπαντωνίου, έκανε λόγο για μια νέα εποχή στην εγχώρια αγορά, προσθέτοντας πως η επιλογή της Sainsbury’s έγινε κατόπιν μελέτης και έρευνας, με στόχο την ικανοποίηση των προσδοκιών του κυπριακού καταναλωτικού κοινού. Σημείωσε ότι τα εν λόγω προϊόντα παράγονται κάτω από αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Μεταξύ των προϊόντων Sainsbury’s που θα διατίθενται από τις υπεραγορές Παπαντωνίου περιλαμβάνονται τρόφιμα, έτοιμα γεύματα, είδη προσωπικής φροντίδας και περιποίησης, τροφές και είδη κατοικίδιων, ποτά κ.α.

Το πρώτο κατάστημα Sainsbury’s άνοιξε το 1869 στη Βρετανία. 150 χρόνια μετά, θεωρείται μια από τις πιο μεγάλες αλυσίδες παγκοσμίως.
 

 
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας