Το νέο showroom της MUSKITA

Mε τεχνογνωσία 60 ετών και με μια ομάδα κορυφαίων επαγγελματιών στον τομέα τους, η ΜUSKITA Aluminium Industries υποδέχεται το κοινό στο υπερσύγχρονο και ολοκαίνουργιο showroom της, στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή Λεμεσού. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο, με 420 τετραγωνικά μέτρα έκταση, πράγμα που στον κλάδο του αλουμινίου τον καθιστά ίσως τον μεγαλύτερο και πληρέστερο σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αυτό επαληθεύει επάξια ότι η πρωτοπόρος βιομηχανία αλουμινίου δείχνει για άλλη μια φορά την υπεροχή της που την κατέστησε ηγέτη της συγκεκριμένης αγοράς.
 
Στο νέο showroom που αποτελεί μοντέρνο σημείο αναφοράς  για το ποιοτικό αλουμίνιο, η MUSKITA φρόντισε να παρέχει όλες τις ευκολίες για τον ιδιώτη, τον αρχιτέκτονα, τον κατασκευαστή αλουμινίου και τον απαιτητικό επαγγελματία και με μια βόλτα στον χώρο μπορεί ο καθένας να βρει τις ιδανικές λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες του. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η πρόσοψη του κτιρίου λειτουργεί παράλληλα ως εκθεσιακός χώρος, προβάλλοντας τις ποικίλες επιλογές και λύσεις σκίασης που προσφέρει η MUSKITA, με σκοπό την απόλυτη κάλυψη των αναγκών και απαιτήσεων των πελατών.
 
Εκεί οι ενδιαφερόμενοι θα συναντήσουν το εξειδικευμένο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της MUSKITA για να πάρουν απαντήσεις ακόμα και στις πιο πολύπλοκες ερωτήσεις. Αρχιτέκτονες, interior designers και πολιτικοί μηχανικοί μπορούν να ενημερωθούν από τους ειδικούς στο αλουμίνιο οι οποίοι βρίσκονται σε θέση να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν ώστε να ικανοποιηθεί οποιαδήποτε ανάγκη ή σχεδιαστική λύση.
 
Ο εκθεσιακός χώρος σε όλη του την έκταση είναι «αφιερωμένος» στο αλουμίνιο, με ένα καινοτομικό τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, επαγγελματίες του κλάδου που θα προσέλθουν για να το επισκεφθούν, αναμένεται να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας (virtual reality), καθώς μέσω αυτού του τεχνολογικά προηγμένου εργαλείου, οπτικοποιείται ο σχεδιασμός των κτιρίων δίνοντας τους τη δυνατότητα να συλλάβουν σε ένα διαδραστικό περιβάλλον όλες τις λύσεις και τα συστήματα αλουμινίου της εταιρείας. 
 
Τεχνική υποστήριξη, σχεδιασμός και μελέτες για συγκεκριμένες απαιτήσεις και προδιαγραφές είναι ανάμεσα στις υπηρεσίες που προσφέρονται από το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας.  Ειδικοί  επαγγελματίες μπορούν, με τη βοήθεια του τμήματος Ε&Α, να σχεδιάσουν μοναδικά προφίλ αλουμινίου για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη.
 
Παράλληλα, το καινούργιο showroom της MUSKITA βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το εργοστάσιο τεχνολογίας αιχμής της εταιρείας εντός του οποίου γίνεται η παραγωγή και οι πελάτες μπορούν να παρακολουθήσουν όλη τη διαδικασία από κοντά. Στις μονάδες διέλασης, επιφανειακής επεξεργασίας και ρομποτικής του εργοστασίου παίρνει «σάρκα και οστά» ο σχεδιασμός που γίνεται στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης και εκεί οι πελάτες μπορούν να δουν την ποιότητα και να ψηλαφίσουν το τελικό προϊόν.
 
Επισκεφθείτε τώρα τον νέο εκθεσιακό χώρο της MUSKITA στη Λεμεσό και περιηγηθείτε σε ένα ευρηματικό κόσμο που δίνει έμφαση στην πρωτοτυπία και ανακαλύψτε τις ατέλειωτες δυνατότητες που προσφέρει.

 

Δειτε Επισης

Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο