Humana: Νέα προηγμένη μονάδα παραγωγής βρεφικών τροφών

Ο Όμιλος DMK, η μεγαλύτερη συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία της Γερμανίας, επενδύει 145 εκατ. ευρώ και εγκαινιάζει μονάδα υψηλής τεχνολογίας στο Strückhausen για την παραγωγή των κορυφαίων βρεφικών τροφών Humana. 
 
Όταν η μονάδα τεθεί πλήρως σε λειτουργία, θα μπορεί να επεξεργάζεται μέχρι και 40 εκατομμύρια κιλά σκόνης γάλακτος πολύ υψηλής ποιότητας και χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς το χρόνο, που θα προορίζεται για την ντόπια και την παγκόσμια αγορά. Η εταιρεία προμηθεύεται με πρώτη ύλη υψηλής ποιότητας από τους δικούς της παραγωγούς γάλακτος, που βρίσκονται κοντά στη μονάδα.
 
«Η νέα αυτή μονάδα, μας επέτρεψε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις για περαιτέρω στρατηγική ευθυγράμμιση μεταξύ του Ομίλου DMK και της μάρκας Humana. Η επένδυση αυτή, θα μας επιτρέψει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της σύγχρονης παραγωγής βρεφικών τροφών και στο μέλλον, όσον αφορά τη δική μας απόδοση μα και τις απαιτήσεις των πελατών μας για ποιότητα, βιωσιμότητα και ευελιξία», τονίζει ο Ίνγκο Μιούλερ, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου DMK.
 
Πρόκειται για μια αξιοσημείωτη επένδυση αξίας 145 εκατ. ευρώ σε τεχνολογία αιχμής με υποδομές εξαιρετικά υψηλής ποιότητας και πρόβλεψη για την εξοικονόμηση ενέργειας σε κάθε στάδιο παραγωγής. Ο Μπγιόρν Τούμλερ, βουλευτής του Κοινοβουλίου της Κάτω Σαξονίας, δήλωσε: «Χαίρομαι που η DMK έχει κάνει ακόμα μια επένδυση στην Κάτω Σαξονία και εγκαινιάζει επίσημα μια από τις πιο πρωτοποριακές εγκαταστάσεις παραγωγής βρεφικών τροφών που υπάρχουν σήμερα στη Γερμανία». Στη μονάδα ήδη εργάζονται περίπου 170 υπάλληλοι. Τα μελλοντικά σχέδια περιλαμβάνουν την αύξηση αυτού του αριθμού ακόμη και σε 230 υπαλλήλους μέχρι το 2020.
 
Σχετικά με τη Humana
 
Η Ηumana ανήκει σε έναν από τους μεγαλύτερους συνεταιρισμούς γαλακτοπαραγωγών, γι’ αυτό και διαθέτει γάλα από δικές της αγελάδες, οι οποίες τρέφονται αποκλειστικά με μη γενετικά τροποποιημένες ή μεταλλαγμένες τροφές.  
 
Mε περισσότερους από 600 ποιοτικούς ελέγχους και με επεξεργασία της πρώτης ύλης με ήπιες μεθόδους σε 48 ώρες από τη συλλογή του γάλακτος, η Ηumana εγγυάται ελεγμένη ποιότητα και απόλυτη ασφάλεια. 
 
Η μακρόχρονη τεχνογνωσία της Humana στις βρεφικές τροφές, υποστηρίζει την υγιή ανάπτυξη των παιδιών, προσφέροντας αξιόπιστα προϊόντα, σε αρμονία με τη φύση. Η Humana έχει δεσμευτεί να προσφέρει ελεγμένης και πιστοποιημένης ποιότητας προϊόντα που παράγονται στη Γερμανία, με περισσότερα από 65 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης.
 
Είτε πρόκειται για γάλα, για συμπληρωματικές τροφές ή για συμπληρώματα διατροφής, τα προϊόντα μας περιέχουν μόνο προσεκτικά επιλεγμένα, άριστης ποιότητας συστατικά, ενώ δεν χρησιμοποιούμε καθόλου χρωστικές ουσίες,  συντηρητικά καθώς και πρόσθετη ζάχαρη.
 
Τα προϊόντα Humana διαχειρίζεται η Tryfon Tseriotis LTD. Με ιστορία πέραν των 100 χρόνων, βαθιά γνώση και απαράμιλλη εμπειρία στην αγορά τροφίμων, η Tryfon Tseriotis είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και διανομής προϊόντων στην Κύπρο.

Δειτε Επισης

The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες