MYMALL Λεμεσού: Οι νέες τάσεις της ανοιξιάτικης σεζόν στο Call It Spring

Τo MYMALL Λεμεσού, ο απόλυτος προορισμός αγορών της Κύπρου εδώ και 10 χρόνια, έχει πια καθιερωθεί ως ο σημαντικότερος πρεσβευτής των τάσεων της μόδας. Με την Άνοιξη να πλησιάζει, το εμπορικό κέντρο της Λεμεσού παρουσιάζει τις κυρίαρχες ανοιξιάτικες επιλογές που προτείνει το κατάστημα Call It Spring.

Η ανοιξιάτικη κολεξιόν 2019 του Call It Spring είναι εμπνευσμένη από εκλεπτυσμένα υλικά. Έτσι οι κομψές φόδρες, ο μεταλλικός τόνος στα χρώματα, οι διακοσμητικοί κρύσταλλοι, οι χρυσές και ροζ χρωματικές παλέτες και οι holographic πινελιές αποτελούν ένα μικρό χαρακτηριστικό δείγμα από την ποικιλία των υλικών που συνθέτουν τη γκάμα των επιλογών που προτείνει για φέτος το Call It Spring. 


Οι εμφανίσεις για τη φετινή Άνοιξη επιβάλουν τα λιτά σύνολα σε αποχρώσεις που ποικίλλουν ανάμεσα στο λευκό της ζάχαρης, το παστέλ μπλε, το απαλό ροζ, το βαθύ πράσινο και το διάφανο κίτρινο, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με διάφορα αξεσουάρ στο λευκό της ζάχαρης.
 



Σε ό,τι αφορά στα παπούτσια, κυριαρχούν οι ανοιξιάτικες νότες στο εύρος των χρωματισμών και ο συνδυασμός της άνεσης με τον αισθησιασμό που δημιουργεί η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η παιχνιδιάρικη συστροφή της Άνοιξης δεν αποκλείει τις λατρεμένες γόβες στιλέτο με αγκράφες σε σχήμα καρδιάς και με τις λεπτομέρειες της σόλας να χαρακτηρίζονται από τις αποχρώσεις του κόκκινου, του λευκού, του ροζ και του μαύρου.
 


Η επωνυμία Call It Spring είναι μια μάρκα που ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια του ομίλου Aldo που εξειδικεύεται στον τομέα των υποδημάτων, των τσαντών και των αξεσουάρ, προσφέροντας όλη τη γκάμα των τελευταίων τάσεων της μόδας σε προσιτές τιμές.
 


Το Call It Spring αντικατοπτρίζει την ανάγκη της ανακάλυψης, της ελευθερίας, της διάθεσης για παιχνίδι και την αναζήτηση των στοιχείων του μοναδικού και του απρόβλεπτου και αυτό γίνεται αντιληπτό τόσο από τις συλλογές του, όσο και από τον σχεδιασμό των καταστημάτων και τη διαδικτυακή παρουσία του.

Οι τάσεις της μόδας, οδηγούν στο Call It Spring ένα κατάστημα που φιλοξενεί μοντέρνες συλλογές σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, όπου η ατομικότητα και η εκφραστικότητα ανθίζουν.

Δειτε Επισης

«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024