D. Zavos: Συνεργασία με τη σχεδιαστική ομάδα επίπλων Papadatos S.A

Η νέα ανάπτυξη του Ομίλου Zavos, Aqua Park Vacation Club, βρίσκεται ήδη στην Τρίτη οικοδομική φάση και οδεύει προς την ολοκλήρωσή της. Την επίπλωση των στιλάτων και κομψών διαμερισμάτων της εντυπωσιακής ανάπτυξης στον πυρήνα της Ανατολικής Λεμεσού, έχει αναλάβει, αποκλειστικά, η σχεδιαστική ομάδα Papadatos S.A. 
 
Με τη ζεστασιά και τις ανέσεις ενός σπιτιού και τις υπηρεσίες ξενοδοχείου παγκόσμιας κλάσης, τα διαμερίσματα στο Aqua Park Vacation Club, αποτελούν πρότυπο κομψότητας και στυλ. Η ομάδα του Ομίλου Zavos έχει φροντίσει να φιλοτεχνήσει την κάθε λεπτομέρεια έτσι ώστε να παρουσιάσει ένα μοναδικό φινίρισμα. Η έμπειρη ομάδα Papadatos S.A, με ειδίκευση στο σχεδιασμό και την παραγωγή επίπλων, εξελίσσει την αισθητική του Ομίλου και παίρνει την επίπλωση των διαμερισμάτων ένα βήμα παρακάτω με εξατομικευμένες διακοσμητικές προτάσεις και κομμάτια επιλεγμένα και μελετημένα ένας προς ένα.
 
Ο επώνυμος οίκος σχεδιασμού και παραγωγής επίπλων υψηλών προδιαγραφών, Papadatos S.A, είναι φημισμένος για την ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια και την αυθεντικότητα, ενώ κομμάτια της συλλογής του, κοσμούν αξιοσημείωτα projects ανά τον κόσμο. Η φημισμένη σειρά επίπλων Papadatos είναι μέρος της βραβευμένης συλλογής επίπλων ROOMS, στη Λεμεσό.
 
Η επαγγελματική ομάδα διακοσμητών του ROOMS, προσφέρει δημιουργικές λύσεις και πρωτότυπες ιδέες στον Όμιλο Zavos για περισσότερα από 20 χρόνια ενώ στη λίστα των συνεργασιών των δύο εταιρειών, κατατάσσονται ορισμένα από τα ωραιότερα κτήρια και σπίτια της Λεμεσού.
 
Το οικιστικό έργο Aqua Park Vacation Club, του Ομίλου Zavos, βρίσκεται μόλις 200 μέτρα από την ακτή της Ανατολικής Λεμεσού και είναι μια ανεξάρτητη, ασφαλισμένη κοινότητα με ιδιωτικούς δρόμους, θυρωρό, τέσσερις κοινόχρηστες πισίνες, παιδική χαρά και καταπράσινους κήπους. Αποτελείται από διαμερίσματα δύο και τριών υπνοδωματίων, χώρο υποδοχής, εστιατόριο, spa, γυμναστήριο, εσωτερική πισίνα καθώς και ιδιωτική πισίνα αποκλειστικά για τους κατοίκους των διαμερισμάτων στο ισόγειο. Πρόκειται για ακόμα ένα καινοτόμο έργο της αξιόλογη συλλογής αναπτύξεων του Ομίλου Zavos.
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών