Το Οινοποιείο Καμαντέρενα (ΣΟΔΑΠ) επιλέγει την Tempo Beverages Cyprus Ltd

Το Οινοποιείο Καμαντέρενα (ΣΟΔΑΠ), ο μεγαλύτερος συνεργατικός οργανισμός οινοποιείων και κορυφαίος παίκτης στην αγορά του κρασιού, ανακοίνωσε ότι έχει επιλέξει την Tempo Beverages Cyprus Ltd, κορυφαίο διανομέα ποτών στην Κύπρο, για την πώληση και τη διανομή του χαρτοφυλακίου του στην Κύπρο.
 
Με βάση τη συμφωνία, τα βραβευμένα κρασιά του Οινοποιείου Καμαντέρενα θα εμπλουτίσουν το ποικιλόμορφο χαρτοφυλάκιο της Tempo Beverages Cyprus, το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, όλα τα brands του Ομίλου Heineken (Heineken, Alfa, Strongbow, κλπ) και γνωστά brands οινοπνευματωδών ποτών (Absolut και Beluga Vodka, Chivas Regal, Jameson, Ballantine’s, Glenlivet, Havana Club, και Beefeater London Dry Gin).
 
Αναφερόμενη στη συμφωνία, η Tamar Aharon Cohen, CEO της TEMPO Beverages Cyprus Ltd, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που το Οινοποιείο Καμαντέρενα επέλεξε την Tempo ως τον αποκλειστικό διανομέα ολόκληρης της σειράς κρασιών και ποτών του και σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας για να διανέμουμε αυτό το πλούσιο χαρτοφυλάκιο σε πελάτες σε όλη την Κύπρο. Η κίνηση αυτή ενδυναμώνει περαιτέρω το υφιστάμενο χαρτοφυλάκιο μας και μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε καλύτερα στις απαιτήσεις της αγοράς και στις προσδοκίες τόσο του τελικού καταναλωτή όσο και των πελατών HORECA και λιανικής. Παραμένουμε αφοσιωμένοι στο δομημένο μας πλάνο για επέκταση του χαρτοφυλακίου μας, ώστε να γίνουμε ο πιο έμπιστος και αξιόπιστος προμηθευτής ποτών για τους πελάτες μας στην Κύπρο».
 
Η Tempo Beverages Cyprus Ltd είναι θυγατρική της Tempo Israel, κορυφαίου παραγωγού και διανομέα αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών, όπως επίσης και κορυφαίου αμπελοκαλλιεργητή και οινοπαραγωγού στο Ισραήλ. Έχοντας αρχίσει επιτυχώς τη δραστηριοποίηση της στην κυπριακή αγορά πριν δύο χρόνια, η εταιρεία έχει ήδη καθιερωθεί ως ένας από τους σημαντικούς παίκτες του τομέα  και στοχεύει στη διαχείριση ενός ολοκληρωμένου χαρτοφυλακίου με όλες τις κατηγορίες ποτών και μεγάλο αριθμό brands.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία