Topshop/ Topman: Δημιουργεί τις νέες τάσεις της μόδας στο Nicosia Mall

Η μόδα και συγκεκριμένα οι στιλιστικές προτάσεις που λατρεύουν οι fashioνίστας από τα αγαπημένα Topshop/ Topman, βρίσκονται στο Nicosia Mall.

Με το άνοιγμα του εμπορικού κέντρου έλαμψε και το άνοιγμα του νέου καταστήματος που μας έρχεται από τον Όμιλο Voici la Mode και που συναρπάζει τους Κυπρίους που ξέρουν πως η μόδα είναι τρόπος ζωής. 

Τα trend setter brands ενθουσίασαν με το μεγάλο ντεμπούτο τους, με ενέργειες γεμάτες μουσική, δώρα και εκπλήξεις για τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου που δεν έχασαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το νέο κατάστημα.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του καταστήματος είχαν την ευκαιρία με αγορές αξίας €30 και άνω, να διαλέξουν το αγαπημένο τους δώρο από ένα ιδιαίτερο «vending machine» που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτούς. Κι αυτή δεν ήταν η μόνη έκπληξη που ενθουσίασε το κοινό, αφού το αγαπημένο brand διοργάνωσε Topshop it απογευματινά πάρτι με τον γνωστό dj andrezp στα decks. Στον χώρο βρέθηκαν και οι δημοφιλείς Κάλια Ελευθερίου και Χαριτίνη Ηλιάδου που έδιναν τις δικές τους στιλιστικές συμβουλές στους παρευρισκομένους, ενώ μια επαγγελματίας make-up artist τους χάρισε μια ξεχωριστή glam-it εμπειρία με glitter πινελιές.  
 

 

To Topshop / Topman στο Nicosia Mall είναι ίσως το μοναδικό κατάστημα στην Κύπρο που προσφέρει μια ξεχωριστή υπηρεσία για όλους αποκλειστικά τους επισκέπτες του. Μέσω λοιπόν της υπηρεσίας ‘Private Fitting Room’, θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε τα μυστικά του στιλ αλλά και να δεχθούμε τις πολύτιμες συμβουλές από τον προσωπικό στυλίστα του καταστήματος που θα βρίσκεται εκεί για να μας βοηθήσει με τις αγορές μας. Έτσι, το κατάστημα δημιουργεί μια ιδιαίτερη εμπειρία αγορών όχι μόνο για αυτούς που αγαπούν τη μόδα, αλλά και για τον καθένα μας ξεχωριστά.
 

Κάθε φορά λοιπόν που θα βρίσκεστε στο Topshop/ Topman στο Nicosia Mall, να περιμένετε το κάτι διαφορετικό. Ο ηγέτης του στιλ θα συνεχίζει να μας εκπλήσσει, τόσο με πρωτότυπες ενέργειες που μας δημιουργούν ξεχωριστές εμπειρίες, όσο και με τις στιλιστικές προτάσεις που προσφέρει, αλλά και με τις υπηρεσίες εκείνες που διαφοροποιούν το διάσημο brand και το φέρνουν πάντα ένα βήμα πιο μπροστά. 

Let’s Topshop it @Nicosia Mall.

Δειτε Επισης

Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο