Διεύρυνση των Υπεραγορών MAS σε Λεμεσό και Πάφο

Δελτίο Τύπου  08/01/2019 13:10
Διεύρυνση των Υπεραγορών MAS σε Λεμεσό και Πάφο

Διεύρυνση των Υπεραγορών MAS σε Λεμεσό και Πάφο

Δελτίο Τύπου  08/01/2019 13:10
Οι Υπεραγορές MAS αποτελεί έναν από τους πρώτους σύνδεσμους Υπεραγορών που δημιουργήθηκαν στη Κύπρο το 1996 με γνώμονα την προστασία των μικρομεσαίων Υπεραγορών ενάντια στην άφιξη των μεγάλων διεθνών αλυσίδων λιανικού εμπορίου.

RELATED ARTICLESΣήμερα, με πετυχημένη πορεία ανάπτυξης και τον ίδιο πάντα στόχο, οι 40 Υπεραγορές MAS αποτελούν τον μεγαλύτερο σε αριθμό αλυσίδας υπεραγορών στην Κύπρο.

Διαθέτοντας όλα τα διεθνή εμπορικά σήματα και ταυτόχρονα την μεγάλη επιλογή αποκλειστικών προϊόντων Mr Grand-Μασούτης και MAS Best Brand, οι Υπεραγορές MAS πέτυχαν το 2018 τζίρο 95 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ παράλληλα μεγάλωσαν αισθητά την πελατειακή τους βάση.

Η κεντρική αγορά και οι εισαγωγές, η κεντρική διανομή και το κεντρικό γραφείο πληρωμών, διαφοροποιούν ακόμα περισσότερο το μοναδικό σύστημα Franchise  των Υπεραγορών MAS.

Τα μεγαλύτερα οφέλη προέρχονται από τη συλλογικότητα των αγορών και της διαφήμισης.  Πολλά άλλα πλεονεκτήματα επικοινωνήθηκαν σε μια “Business to Business” εκστρατεία τους τελευταίους 2 μήνες του 2018 μέσω  παρουσιάσεων που έγιναν από τον Γενικό Διευθυντή Λουκά Ζουρίδη.

Ο κ. Ζουρίδης παρουσιάζεται αισιόδοξος και αναμένει αύξηση του τζίρου στα €130 εκατ. για το 2019, καθώς επίσης και αύξηση των ημερήσιων πελατών στους 23.000. Επίσης, ο σύνδεσμος θα παραμείνει στη μειοψηφία των λιανεμπόρων, οι οποίοι δεν έχουν καθόλου δανεισμό. 
 
Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στους πρώτους μήνες του 2019 θα ενεργοποιηθεί και το νέο στάδιο διεύρυνσης  των Υπεραγορών MAS σε Λεμεσό και Πάφο.

Στην Ιστοσελίδα masfranchise.com.cy παρουσιάζονται τα 14 σημαντικότερα συγκριτικά πλεονεκτήματα και οφέλη των μελών των Υπεραγορών MAS.
 
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας