Διεύρυνση των Υπεραγορών MAS σε Λεμεσό και Πάφο

Οι Υπεραγορές MAS αποτελεί έναν από τους πρώτους σύνδεσμους Υπεραγορών που δημιουργήθηκαν στη Κύπρο το 1996 με γνώμονα την προστασία των μικρομεσαίων Υπεραγορών ενάντια στην άφιξη των μεγάλων διεθνών αλυσίδων λιανικού εμπορίου.

Σήμερα, με πετυχημένη πορεία ανάπτυξης και τον ίδιο πάντα στόχο, οι 40 Υπεραγορές MAS αποτελούν τον μεγαλύτερο σε αριθμό αλυσίδας υπεραγορών στην Κύπρο.

Διαθέτοντας όλα τα διεθνή εμπορικά σήματα και ταυτόχρονα την μεγάλη επιλογή αποκλειστικών προϊόντων Mr Grand-Μασούτης και MAS Best Brand, οι Υπεραγορές MAS πέτυχαν το 2018 τζίρο 95 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ παράλληλα μεγάλωσαν αισθητά την πελατειακή τους βάση.

Η κεντρική αγορά και οι εισαγωγές, η κεντρική διανομή και το κεντρικό γραφείο πληρωμών, διαφοροποιούν ακόμα περισσότερο το μοναδικό σύστημα Franchise  των Υπεραγορών MAS.

Τα μεγαλύτερα οφέλη προέρχονται από τη συλλογικότητα των αγορών και της διαφήμισης.  Πολλά άλλα πλεονεκτήματα επικοινωνήθηκαν σε μια “Business to Business” εκστρατεία τους τελευταίους 2 μήνες του 2018 μέσω  παρουσιάσεων που έγιναν από τον Γενικό Διευθυντή Λουκά Ζουρίδη.

Ο κ. Ζουρίδης παρουσιάζεται αισιόδοξος και αναμένει αύξηση του τζίρου στα €130 εκατ. για το 2019, καθώς επίσης και αύξηση των ημερήσιων πελατών στους 23.000. Επίσης, ο σύνδεσμος θα παραμείνει στη μειοψηφία των λιανεμπόρων, οι οποίοι δεν έχουν καθόλου δανεισμό. 
 
Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στους πρώτους μήνες του 2019 θα ενεργοποιηθεί και το νέο στάδιο διεύρυνσης  των Υπεραγορών MAS σε Λεμεσό και Πάφο.

Στην Ιστοσελίδα masfranchise.com.cy παρουσιάζονται τα 14 σημαντικότερα συγκριτικά πλεονεκτήματα και οφέλη των μελών των Υπεραγορών MAS.
 

Δειτε Επισης

Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Κορυφαία κοινή προτεραιότητα για Κύπρο και Ισραήλ ο Great Sea Interconnector
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις