Sacoor Brothers στο Nicosia Mall

Πλήθος επωνύμων τίμησε με την παρουσία του το επίσημο άνοιγμα του καταστήματος του διάσημου brand Sacoor Brothers, στο Nicosia Mall, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου.

Γνωστές προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας, της ομορφιάς και των MME έδωσαν το παρών τους στο λαμπερό event για να δουν από κοντά τις μοναδικές συλλογές του γνωστού brand. Ανάμεσα στις προσωπικότητες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ήταν ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Τάσος Τρύφωνος και ο Κύπριος διεθνής πρώην ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

Το event άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ η παρουσία ράφτη στο κατάστημα κίνησε το ενδιαφέρον όλων, μιας και πολλοί από τους καλεσμένους επέλεξαν τα ρούχα που τους άρεσαν και ο ράφτης τα προσάρμοσε ακριβώς στα μέτρα τους. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τόσο στο κατάστημα στο Nicosia Mall όσο και στο My Mall Limassol, μπορείς να βρεις τον προσωπικό ράφτη της εταιρείας ο οποίος τροποποιεί τα ρούχα στα μέτρα κάθε πελάτη χωρίς έξτρα χρέωση. Η υπηρεσία αυτή, συνεχίζει να ισχύει και για τα επόμενα 5 χρόνια από την αγορά ενός προϊόντος, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρει το brand στον πελάτη.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους διαλέγοντας κομψά σύνολα για τον άνδρα και τη γυναίκα, ανακαλύπτοντας μοναδικά κοστούμια, blazers, γιλέκα, κλασσικά παντελόνια και όχι μόνο, σχεδιασμένα από ποιοτικά υφάσματα.
 

Η έμφαση στη λεπτομέρεια είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της γνωστής εταιρείας, σχεδιάζοντας ρούχα που έχουν μοναδική προσωπικότητα όπως και οι πελάτες της, οι οποίοι με την προτίμησή τους, της έχουν χαρίσει πρόσφατα και το βραβείο Consumer Choice Award στα βραβεία Escolha do Consumidor 2017. Από τα μοναδικά κομμάτια που δημιουργεί, μέχρι τη διακόσμηση μου κυριαρχεί σε κάθε κατάστημα Sacoor Brothers, υπάρχει παντού η κομψότητα, η φινέτσα και η καλαισθησία. 

H Sacoor Brothers εδώ και 29 χρόνια, είναι συνώνυμη με την κοσμοπολίτικη μόδα και έχει πάνω από 100 καταστήματα σε όλο τον κόσμο προσφέροντας ξεχωριστές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Παράλληλα, αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη μόδας της Πορτογαλικής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου και πρόκειται για το brand που επιλέγουν κορυφαίες προσωπικότητες του Hollywood, αλλά και ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo. 

H Sacoor Brothers, δίνει την ευκαιρία στον Κύπριο καταναλωτή που αγαπά τη διαχρονική κομψότητα, να ανακαλύψει μοναδικές συλλογές στα νέα καταστήματά της στο Nicosia Mall και My Mall Limassol, προσφέροντας από το 1989 μέχρι και σήμερα, φινετσάτα ρούχα που απευθύνονται στον άνδρα και τη γυναίκα που θέλουν συνεχώς να είναι ένα βήμα μπροστά.

Δειτε Επισης

Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών