Sacoor Brothers: To Brand ντύνει τον Ronaldo και την Εθνική Πορτογαλίας!

Η γνωστή μάρκα ρούχων Sacoor Brothers άνοιξε τις πύλες της πρόσφατα και στην Κύπρο, με δύο καταστήματα στο My Mall Λεμεσού και στο Nicosia Mall, μετά από μια επιτυχημένη πορεία 29 ετών σε 100 χώρες του εξωτερικού. 
 
Πρόκειται για ένα brand συνώνυμο της κομψότητας και την ποιότητας, το οποίο ιδρύθηκε από τα τέσσερα αδέρφια Sacoor τον Νοέμβριο του 1989, δίνοντας αρχικά περισσότερη έμφαση στην ανδρική μόδα ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε και τη γυναικεία ένδυση στη συλλογή του.
 
Θεωρείται αναμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία brands στην αγορά και γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε αποτελεί την πρώτη επιλογή διάσημων προσωπικοτήτων από τον χώρο της μόδας, του αθλητισμού, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, συμπεριλαμβανομένων και ηθοποιών του Hollywood. Αξιοσημείωτο είναι βέβαια το γεγονός ότι πρόκειται για τον επίσημο συνεργάτη μόδας της Πορτογαλικής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, ενώ ο πασίγνωστος και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo αποτελεί τα τελευταία χρόνια τον ambassador του brand επιλέγοντας σε κάθε του εμφάνιση κοστούμια ειδικά σχεδιασμένα για τον ίδιο.
 

H Sacoor Brothers υπόσχεται να προσφέρει σε κάθε άνδρα και γυναίκα που αγαπά την κομψότητα, κλασσικές και διαχρονικές επιλογές με απαράμιλλο στιλ, προσαρμοσμένες στη σύγχρονη εποχή. Δώστε στην γκαρνταρόμπα σας αέρα ανανέωσης ανακαλύπτοντας μοναδικά κοστούμια, blazers, γιλέκα, κλασσικά παντελόνια και όχι μόνο, σχεδιασμένα από ποιοτικά ιταλικά υφάσματα.
 
Είτε πρόκειται για το γραφείο, είτε για μια επίσημη έξοδο, η Sacoor Brothers ανταποκρίνεται σε κάθε απαίτηση αφού η άριστη εξυπηρέτηση βρίσκεται πάντα στον πυρήνα του DNA της εταιρείας. Συγκεκριμένα, σε κάθε κατάστημα βρίσκεται ο προσωπικός ράφτης της Sacoor, ο οποίος τροποποιεί τα ρούχα στα μέτρα κάθε πελάτη χωρίς έξτρα χρέωση και αξίζει να σημειωθεί πως η υπηρεσία αυτή συνεχίζει να ισχύει και για τα επόμενα 5 χρόνια από την αγορά ενός προϊόντος.
 
Εμπιστευθείτε κι εσείς τη Sacoor Brothers για άνετες και καλόγουστες εμφανίσεις που θα σας δικαιώσουν σε κάθε περίπτωση.
 
Βρείτε τη Sacoor Brothers στο My Mall Λεμεσού και Nicosia Mall.

 

 
 
 

 

Δειτε Επισης

Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας