Win – win συνεργασία για Autohellas Hertz & Alphabet

Η Autohellas Hertz κυρίαρχη εταιρία στον τομέα Μακροχρόνιας Μίσθωσης Οχημάτων στην Ελληνική αγορά, προχώρησε σε μία στρατηγικής σημασίας συνεργασία με την Alphabet, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος – συνεργάτης σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Κροατία. Η Alphabet έχει παρουσία σε 28 χώρες σε όλον τον κόσμο και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες Χρηματοδοτικής Μίσθωσης παγκοσμίως. Η συνεργασία αυτή αποτελεί πολύτιμη προσθήκη για το portfolio της Autohellas Hertz καθώς της διασφαλίζει επιπλέον πρόσβαση σε διεθνή συμβόλαια – πελάτες. 

Η Alphabet αναγνωρίζοντας τη συσσωρευμένη τεχνογνωσία και τη δραστηριοποίηση της Autohellas σε 8 χώρες αντιπροσωπεύοντας το διεθνές σήμα της Hertz, προχώρησε στην έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας. Η συνεργασία αυτή δίνει στην Alphabet πρόσβαση στην αναπτυσσόμενη Βαλκανική αγορά και την Κύπρο και ταυτόχρονα εξασφαλίζει στο διεθνές πελατολόγιο της συμβατά προϊόντα και υπηρεσίες με την εγγύηση της Autohellas Hertz.

Κορυφαία Εταιρία Leasing στη Παγκόσμια Αγορά 
Η Alphabet έχει την έδρα της στο Μόναχο της Γερμανίας και σήμερα εκπροσωπείται σε 28 χώρες. Το 1997 ιδρύθηκε ως τμήμα της BMW Group, διαθέτει εκτενή γνώση της διεθνούς διαχείρισης εταιρικών στόλων και  χρηματοδοτικής μίσθωσης. Το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει συμβουλευτικές υπηρεσίες,  χρηματοδότηση, καθώς και προϊόντα και υπηρεσίες έξυπνης διαχείρισης για εταιρικούς στόλους. Η Alphabet έχει τη δυνατότητα τα προϊόντα που προσφέρει να προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη της. Σήμερα διαχειρίζεται ένα χαρτοφυλάκιο πάνω από 680.000 μισθωμένα αυτοκίνητα και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα όλων των μαρκών και κατέχει την τέταρτη θέση στην παγκόσμια αγορά.

«Η ένωση δυνάμεων για την παροχή βέλτιστων λύσεων κινητικότητας σε διεθνείς εταιρικούς πελάτες είναι ένα λογικό και μελλοντικό βήμα για την Autohellas» δήλωσε ο κύριος Δημήτριος Μαγγιώρος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Autohellas Hertz. 

Ο κύριος  Richard Schooling, Chief Commercial Officer της Alphabet International συμφωνεί και δηλώνει ότι «Η προσέγγιση ολιστικής εξυπηρέτησης της Autohellas συνδυάζοντας  την εμπειρία σε θέματα χρηματοδοτικής μίσθωσης με την τεχνογνωσία υπηρεσιών συντήρησης, ευθυγραμμίζεται πλήρως με την «αποστολή» της Alphabet να διασφαλίζει  την ικανοποίηση του πελάτη και να βοηθά τις εταιρείες να επιτύχουν τους στόχους τους εφαρμόζοντας το σωστό μίγμα προϊόντων και υπηρεσιών».

Δειτε Επισης

Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ
Pepsis Asphalt: Στα σκαριά η επαναλειτουργία ανενεργού εργοστασίου στη Βάσα Κελλακίου
Εξαγωγές ύψους €508,39 εκ. προς χώρες της Ε.Ε. και €1,84 δισ. προς τρίτες χώρες από Κύπρο το 2023
Απόφαση-ορόσημο για το χαλλούμι με πενταετή παράταση της δυνατότητας για την ποσόστωση
Πήρε μπρος το νέο εργοστάσιο παραγωγής της Kassatly στον Ύψωνα-Τι δηλώνει ο Nayef Kassatly (videos & pics)