Βραβείο Καινοτομίας, ακόμη μια φορά στη MUSKITA

Μια άκρως παραγωγική και δημιουργική χρονιά εμπλουτίζει τη μακρόχρονη ιστορία της MUSKITA.   Το 2018 αποτελεί σημείο αναφοράς, καθώς επισφραγίζεται από μια πληθώρα πολύ σημαντικών γεγονότων και επιτευγμάτων που έθεσαν το θεμέλιο, αλλά και το εφαλτήριο, για την ανοδική πορεία της MUSKITA στο μέλλον.

·         Η συμπλήρωση 60 χρόνων συνεχόμενης δυναμικής παρουσίας και ηγεσίας στην αγορά του αλουμινίου.

·         Η ψηφιοποίηση της εταιρείας. 

·         Η δημιουργία και προώθηση στην αγορά, πολλών νέων τεχνολογικά προηγμένων συστημάτων και προϊόντων. 

·         Η ανακαίνιση του νέου υπερσύγχρονου showroom της, στη Λεμεσό που αποτελεί ίσως τον μεγαλύτερο και πληρέστερο εκθεσιακό χώρο, που έχει γίνει στον ευρωπαϊκό κλάδο του αλουμινίου.

·         Αποκορύφωμα των επιτευγμάτων της εταιρείας για το 2018, η απονομή του Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας, για δεύτερη φορά.

 
Η MUSKITA απέσπασε το 2ο της Κυπριακό Βραβείο Καινοτομίας στον Μεταποιητικό τομέα, από την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) για τον σχεδιασμό και την παραγωγή του THÉA Minimal Aluminium Frames, ενός απόλυτα μινιμαλιστικού συστήματος αλουμινίου για συρόμενες πόρτες και παράθυρα με απρόσκοπτη θέα.
 
Το Βραβείο απένειμαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος της ΟΕΒ, κ. Χρίστος Μιχαηλίδης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης των Βραβείων Καινοτομίας, κ. Κυριάκος Κόκκινος, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018. 
 

Το Κυπριακό Βραβείο Καινοτομίας της ΟΕΒ, ως θεσμός, αποτελεί την ανώτατη διάκριση στη χώρα μας για τις πιο καινοτόμες και επιτυχώς εφαρμοσμένες πρακτικές και ενέργειες σε κυπριακές επιχειρήσεις και οργανισμούς. Ο θεσμός υποστηρίζεται από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας. Τα Βραβεία Καινοτομίας καθιερώθηκαν το 2006, οπότε και απονεμήθηκε στη MUSKITA το 1ο της Βραβείο για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την εγκατάσταση του πρώτου αυτοματοποιημένου ρομποτικού συστήματος αποθήκευσης και διαχείρισης χιλιάδων διαφορετικών ειδών προφίλ αλουμινίου.

Επιτυγχάνοντας  πρόσφατα τη 2η της νίκη, η MUSKITA είναι η μοναδική εταιρεία που κέρδισε δύο Βραβεία Καινοτομίας. Η εξαιρετική ποιότητα και η διαχρονική κομψότητα του συστήματος THÉA, σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή ευελιξία, την αντοχή και την άψογη λειτουργικότητά του, παρέχουν απεριόριστες λύσεις για την υλοποίηση κάθε σχεδιαστικής ιδέας, υπερβαίνοντας τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας, ενεργειακής απόδοσης και προδιαγραφών οποιουδήποτε μινιμαλιστικού συστήματος στην αγορά.

«Δεν υπάρχουν όρια στην καινοτομία. Στη σημερινή εποχή, ο συνδυασμός της προηγμένης τεχνολογίας, της τεχνογνωσίας, της εμπειρίας και των νέων εξειδικευμένων ανθρώπων της MUSKITA, αποδεικνύουν ότι μια εταιρεία από τη μικρή μας Κύπρο έχει τις δυνατότητες, τους πόρους και το ανθρώπινο δυναμικό για να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα, ικανά να ανταγωνίζονται σε παγκόσμια κλίμακα» δήλωσε ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Δήμος Μουσκής. 

Δειτε Επισης

Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο