Χαραλαμπίδης Κρίστης: Δύο Διεθνή Βραβεία στα world Cheese Awards 2018

 
Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου απέσπασε για δεύτερη συνεχή χρονιά, δύο κορυφαίες διακρίσεις, στον 31ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Τυριών -World Cheese Awards 2018, που πραγματοποιήθηκε στις 2 Νοεμβρίου στο Bergen, της Νορβηγίας. 
 
Ο διαγωνισμός World Cheese Awards βρίσκεται στην  κορυφή του είδους του, διοργανώνεται από το περίφημο “Guild of Fine Food” και αποτελεί τον σπουδαιότερο Θεσμό και Φορέα με έδρα τη Βρετανία, που ξεκίνησε το 1995 με αποκλειστικό στόχο την υποστήριξη και διάδοση της υψηλής ποιότητας τροφίμων.
 
Συγκεκριμένα, η Χαραλαμπίδης Κρίστης διακρίθηκε με δύο Bronze World Cheese Awards για το Παραδοσιακό Χαλλούμι και για το Αιγινό Χαλλούμι, γεγονός που αποτελεί μια ακόμα επιβράβευση της εταιρείας, που αναδεικνύει τις αξίες και την ποιότητα του αυθεντικών κυπριακών τυροκομικών προϊόντων, στην παγκόσμια αγορά. 
 
Ανάμεσα σε συμμετοχές από 41 χώρες και 3.472 προϊόντα το Παραδοσιακό και το Αιγινό Χαλλούμι της Χαραλαμπίδης Κρίστης προσπέρασαν τεράστιο και εξαιρετικά ποιοτικό ανταγωνισμό και μετά από 9 ολόκληρες ώρες γευσιγνωστικών δοκιμών από εξειδικευμένη κριτική επιτροπή 235 ατόμων, τα αποτελέσματα κάνουν περήφανη τόσο ολόκληρη την οικογένεια Χαραλαμπίδης Κρίστης, όσο και τους Kύπριους καταναλωτές.
Η βράβευση αυτή αποτελεί για την Χαραλαμπίδης Κρίστης κίνητρο να συνεχίσει με μεγαλύτερο πάθος να προσφέρει, σε Κύπρο και εξωτερικό, αγνά κι αυθεντικά προϊόντα από μια αμιγώς κυπριακή εταιρεία που εξάγει διεθνώς την παράδοση με επιτυχία, κατακτώντας ισχυρή θέση στις 40 χώρες που δραστηριοποιείται στον τομέα των τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων. Κύριο προϊόν εξαγωγής είναι το παραδοσιακό κυπριακό χαλούμι, με σημαντικές ποσότητες κρέμας γάλακτος μακράς διάρκειας, καθώς και άλλα τυροκομικά προϊόντα, να προσφέρονται διεθνώς.

 Η Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι η μεγαλύτερη και μακροβιότερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου. Παραμένει  ηγέτης στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων,  προσφέροντας  διαχρονικά και πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας,  προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας,  διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων.
Αποτελεί μια από τις ισχυρές βιομηχανίες της χώρας, η οποία διακρίνεται και για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της,  με το πρόγραμμα έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», να αγκαλιάζει ολόκληρη την Κύπρο, χαρίζοντας χιλιάδες παιδικά χαμόγελα.
Η ποιότητα Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη, με την εταιρεία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 40 χώρες, αποτελώντας τη  μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου.

 
#CharalambidesChristis
#ToKaliteroMas

Δειτε Επισης

Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar