Σαββατοκύριακο ειδικών τιμών από την Geo Pavlides Automotive Ltd

InBusinessNews  04/12/2018 14:00
Σαββατοκύριακο ειδικών τιμών από την Geo Pavlides Automotive Ltd

Σαββατοκύριακο ειδικών τιμών από την Geo Pavlides Automotive Ltd

InBusinessNews  04/12/2018 14:00

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή αυτοκινήτου της Geo Pavlides Automotive Ltd εισαγωγέα των αυτοκινήτων Opel, Citroen, Mazda και Subaru το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο της εταιρίας στην Ακρόπολη. Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε το αναμενόμενο και η εκδήλωση εξελίχθηκε στο απόλυτο αυτοκινητιστικό event.

RELATED ARTICLES


Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλα τα μοντέλα Opel, Citroen, Mazda και Subaru, να πάρουν πληροφορίες αλλά και να ζήσουν μια μοναδική οδηγική εμπειρία δοκιμάζοντάς τα σε ένα συναρπαστικό test drive. Μάλιστα, αρκετοί ήταν αυτοί που απέκτησαν το νέο τους αυτοκίνητο επωφελούμενοι από τις ακόμη πιο συμφέρουσες ειδικές τιμές που προσέφερε η εταιρία κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε ακόμα μια ευκαιρία για τον κόσμο να δει όλα τα αυτοκίνητα της εταιρίας συγκεντρωμένα σε ένα showroom, κάτι που διευκόλυνε πολύ την απόφασή τους στην επιλογή του επόμενου αυτοκινήτου τους. 

«Συνοδηγοί» της εκδήλωσης ήταν αγαπημένοι μουσικοί σταθμοί της Κύπρου με Live Links τα οποία έντυσαν μουσικά τις ωραίες στιγμές που έζησαν οι παρευρισκόμενοι για αρκετές ώρες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι για ακόμη μία φορά ο κόσμος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το πολύ υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και την άριστη τεχνογνωσία του προσωπικού της Geo Pavlides Automotive Ltd, που έχει πάντα σαν γνώμονα την καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη σε ό,τι έχει σχέση με το αυτοκίνητο. 

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας