3ο βραβείο για τη διαφημιστική εκστρατεία της Unicars για το Audi Q5

Η διαφημιστική εκστρατεία της Unicars για το Audi Q5 συνεχίζει να εντυπωσιάζει με περγαμηνές, αφού για ακόμα μια φορά κατάφερε να αποσπάσει το 3ο συνεχόμενο βραβείο, και μάλιστα αργυρό, στον διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό ND Awards. Πρόκειται για μια ακόμα ιδιαίτερα σημαντική παγκόσμια διάκριση για την Unicars αλλά και την Κύπρο γενικότερα, που κατόρθωσε ο γνωστός Κύπριος φωτογράφος Silvio Rusmigo, αφού η συλλογή του «An island of wonders becomes my playground» βραβεύτηκε με αργυρό βραβείο στην κατηγορία Advertising στα ND Awards. Η συγκεκριμένη συλλογή αποτελεί ανάθεση από την εταιρεία Unicars για τις ανάγκες της κυπριακής εκστρατείας του Audi Q5.
 
Σημειώνεται ότι τον Απρίλιο που μας πέρασε η συλλογή τιμήθηκε με το χάλκινο βραβείο και Honorable Mention στην κατηγορία Advertising-Product (Professional) στον παγκόσμιο διαγωνισμό Tokyo International Foto Awards, ενώ τον Ιούνιο πέτυχε αργυρό βραβείο στην κατηγορία Advertising/ Automotive (Professional) στον διεθνή διαγωνισμό PX3 «Prix de la Photographie, Paris».
 
Ο διεθνής διαγωνισμός Neutral Density Photography Awards αποτελεί έναν από τους πιο αναγνωρισμένους διαγωνισμούς φωτογραφίας, με κύρος και αξιοπιστία, που έχει στόχο να προωθήσει την τέχνη της φωτογραφίας και των φωτογράφων  - καλλιτεχνών μέσα από μια δημιουργική πλατφόρμα, όπου κοινό και καλλιτέχνες, απολαμβάνουν τις φωτογραφικές συνθέσεις που αποτυπώνουν εκείνη τη μαγική στιγμή που γίνεται το κλικ, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, κάτω από την κριτική ματιά και σκέψη του καλλιτέχνη.
 
Ανακαλύψτε όλη τη βραβευμένη συλλογή στο microsite της νέας καμπάνιας του Audi Q5 και ταξιδέψτε μέσα από την εμπνευστική ‘ματιά’ του Manifesto: http://www.unicars.com/gr/q5manifesto.php
Life is calling!
 

 

 

 

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Με επένδυση €180 εκατ. στα χέρια της Ελληνικής η CNP Cyprus-Αποκτά ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά