Τα προϊόντα «ΑΛΑΜΠΡΑ» και «Η ΓΙΑΓΙΑ» στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων SIAL PARIS 2018

Στα πλαίσια της προώθησης των παραδοσιακών προϊόντων της, η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ, γνωστή μέσα από την προϊοντική κατηγορία παραγωγής ΑΛΑΜΠΡΑ και τη σειρά αυθεντικών παραδοσιακών προϊόντων «Η ΓΙΑΓΙΑ», συμμετείχε για ακόμη μια φορά με επιτυχία στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων SIAL στο Παρίσι, από τις 21 μέχρι 25 Οκτωβρίου 2018.

Η Έκθεση SIAL αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων, που φέρνει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές απ’ όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας παράλληλα τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του αύριο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, η εταιρεία συμμετείχε με εξίσου μεγάλη επιτυχία, σε μια σειρά Διεθνών Εμπορικών Εκθέσεων για τρόφιμα και ποτά, στοχεύοντας στην ακόμη μεγαλύτερη επέκταση των δραστηριοτήτων της στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε και προώθησε την γκάμα των παραδοσιακών προϊόντων της με δικό της περίπτερο, το οποίο είχε άκρως κυπριακό και παραδοσιακό χαρακτήρα, σε 7 διαφορετικές Διεθνής Εκθέσεις ανά το παγκόσμιο. 

Σήμερα, αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία που χαρακτηρίζει την πορεία της για περισσότερα από 35 χρόνια, η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και εξαγωγής Χαλλουμιού στην Κύπρο, ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την επιτυχημένη παρουσία της εταιρείας σε Διεθνείς Εκθέσεις, ενισχύει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια για παγκόσμια προώθηση και συντήρηση της αυθεντικής κυπριακής παράδοσης και αγάπης για καλές και ποιοτικές γεύσεις, που ικανοποιούν τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. 

Δειτε Επισης

Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θεσμοθετεί απευθείας διάλογο με το επιχειρείν η Κυβέρνηση-Επιβεβλημένη η ενίσχυση της φήμης της Κύπρου
Αποχωρεί από την ΟΕΒ μετά από 41 χρόνια ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης
Αντώνης Αντωνίου: Τι χρειάζεται για να υπάρξει ένα βιώσιμο και ελκυστικό επενδυτικό οικοσύστημα
Σταύρος Σταύρου: Ανησυχεί το ΚΕΒΕ...Ο αυξημένος κίνδυνος και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
ΟΕΒ: Η γενική συνέλευση, οι προκλήσεις για το επιχειρείν και η σημασία της συνεργασίας με το ΚΕΒΕ