Προστάτεψε το εμπορικό σου σήμα

O Κλάδος Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη ανακοινώνει την έναρξη εκστρατείας προβολής και προώθησης των υπηρεσιών του Κλάδου σε ό,τι αφορά στα εμπορικά σήματα (Trade Marks) και βιομηχανικά σχέδια (Industrial Designs). Η εκστρατεία γίνεται σε συνεργασία με το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO).

Προς τον σκοπό αυτό, έχει δημιουργηθεί αφίσα για τα εμπορικά σήματα και τα βιομηχανικά σχέδια από διαφημιστικό γραφείο, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για την προστασία των πιο πάνω δικαιωμάτων, τόσο στην Κύπρο όσο και σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Γίνεται ειδικά ενημέρωση για την αρμόδια κυβερνητική Υπηρεσία στην Κύπρο, που είναι ο Κλάδος Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη, και για τον αρμόδιο Οργανισμό στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που είναι το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της ΕΕ, όπου ο πολίτης μπορεί να εγγράψει τα δικαιώματα αυτά.

Οι αφίσες θα αναρτηθούν σε εμπορικά κέντρα στην Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο μεταξύ 1 – 30 Νοεμβρίου 2018, ενώ η υπαίθρια διαφήμιση θα παρουσιάζεται εντός των πόλεων και στους αυτοκινητόδρομους μεταξύ 10 – 23 Νοεμβρίου.

Το μεγαλύτερο ποσοστό του ποσού που θα δαπανηθεί, θα καλυφθεί από το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της ΕΕ (EUIPO), στο πλαίσιο διμερούς προγράμματος συνεργασίας μεταξύ του Κλάδου Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη και του Γραφείου Διανοητικής Ιδιοκτησίας της ΕΕ.

Δειτε Επισης

Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο