Όμιλος Φώτος Φωτιάδης: Ποιότητα και ασφάλεια αποτελούν αδιαπραγμάτευτη δέσμευση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πρόσφατα η μετάβαση στο νέο πρότυπο ποιότητας ISO9001:2015, το οποίο υπογραμμίζει τη συνεχή και έμπρακτη δέσμευση του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης για αριστεία στην ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων, ενώ παράλληλα προσθέτει υψηλή αποτελεσματικότητα στην ασφάλεια και υγεία στον χώρο εργασίας και στην προστασία του περιβάλλοντος. Οι διαδικασίες παραγωγής και υποστήριξης στις εταιρείες του Ομίλου καθορίζονται από την αυστηρή τήρηση διεθνών προδιαγραφών και προτύπων ISO, την ακρίβεια, την υπευθυνότητα και συνέπεια των εργαζομένων, καθώς επίσης και την τεχνολογική πρόοδο. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης βρίσκεται ανάμεσα στους πρώτους οργανισμούς στην Κύπρο, που πιστοποιήθηκαν με συστήματα διαχείρισης ποιότητας, ξεκινώντας από το 1996, ενώ μέχρι σήμερα τόσο σε εταιρικό επίπεδο όσο και τα προϊόντα του - Carlsberg, Λέων, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΡΟΣ και τα κρασιά του Οινοποιείου Κυπερούντας - έχουν λάβει πολλαπλές σχετικές βραβεύσεις και διακρίσεις. Το 2004 γίνεται ο πρώτος όμιλος ποτών στην Κύπρο που πιστοποιεί τις διεργασίες του με σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων, ενώ διαθέτει το μοναδικό ζυθοποιείο στην χώρα που παράγει 100% all malt μπύρα και λειτουργεί με τα πιο αναγνωρισμένα διεθνή πρότυπα και συστήματα διαχείρισης ποιότητας, ασφάλειας τροφίμων και περιβάλλοντος.  Επίσης, το 2016 η Blue Sky, μέλος του Ομίλου, πετυχαίνει ακόμη μια υψηλή διάκριση ασφάλειας τροφίμων στις διεργασίες εμφιάλωσης, καθιστώντας το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Αγρός, το πρώτο εμφιαλωμένο νερό στην Κύπρο με πιστοποίηση FSSC22000, το οποίο είναι αναγνωρισμένο από το Global Food Safety Initiative. 

Σε σχετικές δηλώσεις του, ο Διευθυντής Διασφάλισης Ποιότητας του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, Δρ. Κύρος Δημητριάδης είπε: «Οι διεθνείς πιστοποιήσεις στους καίριους τομείς της Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων, της Ασφάλειας στην Εργασία και του Περιβάλλοντος είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και εξαιρετικής ομαδικής προσπάθειας. Η αλυσίδα ποιότητας του Ομίλου περιλαμβάνει όλες τις διαδικασίες παραγωγής, αποθήκευσης, διανομής και παράδοσης προϊόντων - από τις πρώτες ύλες μέχρι το τελικό προϊόν που θα διατεθεί στον καταναλωτή. Στόχος μας η αδιάκοπη προσήλωση στην ποιότητα σε όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων μας, η οποία συμβάλει καθοριστικά στη συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη του οργανισμού μας, καθώς επίσης και στην προσφορά προϊόντων που ικανοποιούν τις ανάγκες και προσδοκίες ακόμη και του πιο απαιτητικού καταναλωτή».

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ