Όμιλος Voici la Mode: Καλωσόρισε τη νέα συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018 αγαπημένων brands

InBusinessNews  12/10/2018 13:45
Όμιλος Voici la Mode: Καλωσόρισε τη νέα συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018 αγαπημένων brands

Όμιλος Voici la Mode: Καλωσόρισε τη νέα συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018 αγαπημένων brands

InBusinessNews  12/10/2018 13:45

Ο Όμιλος Voici la Mode παρουσίασε την Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου, στο Royal Hall στη Λευκωσία, τη νέα συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018 των αγαπημένων brands: Marks & Spencer, Topshop/Topman, Celio, Dorothy Perkins, Wallis και Evans σε μια λαμπερή εκδήλωση που ξεχώρισε για την πρωτοτυπία της καθώς και για τις νέες στιλιστικές επιλογές που αναμένεται να κυριαρχήσουν στις γκαρνταρόμπες τη σεζόν που μας περιμένει. 

RELATED ARTICLES


Οι καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης βρέθηκαν μέσα σε ένα καθόλα φθινοπωρινό σκηνικό, ενώ οι παρουσιάσεις μόδας
των brands ξεχώριζαν η κάθε μία μέσα στον δικό της ειδικά διαμορφωμένο χώρο, γεμίζοντας την ατμόσφαιρα με μόδα για κάθε στυλ, γούστο και διάθεση, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. 

Το Café la Mode που γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια του, δε μπορούσε να απουσιάζει από την εκδήλωση αυτή. Εκλεκτές γευστικές επιλογές φαγητών και signature cocktails προσφέρθηκαν από τους καλεσμένους από το Café la Mode Catering. 

voicilamode2

Στον χαιρετισμό της η κυρία Άρτεμις Αντωνιάδου, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία του ομίλου μέσα στα χρόνια, που τον καθιέρωσαν όχι μόνο στην κυπριακή αγορά αλλά και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Ρουμανία, ενώ ευχαρίστησε τους ανθρώπους, το δυναμικό του Ομίλου, αναφέροντας οτι: «Τα τελευταία 2 χρόνια, ο όμιλός μας έχει ενισχυθεί από στελέχη νέας γενιάς, που μαζί με τα έμπειρα στελέχη και τα μέλη της οικογένειας, τόσο της δεύτερης όσο και της τρίτης γενιάς, καθορίζουν μια νέα πορεία, πολλά υποσχόμενη.»

voicilamode4

Στο τέλος της βραδιάς, ο Όμιλος θέλοντας να στηρίξει εμπράκτως και να ενδυναμώσει τις γυναίκες να επιτύχουν περισσότερα, δώρισε το ποσό των €5000 στον Σύνδεσμο Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Βίας στην Οικογένεια, ΣΠΑΒΟ, εις μνήμην της οραματίστριας και ιδρύτριας του Ομίλου Voici la Mode Αρτεμισίας Παναγιώτου.

voicilamode3

Τα αγαπημένα brands του Ομίλου: Marks & Spencer, Topshop/Topman, Celio, Dorothy Perkins, Wallis και Evans θα τα απολαμβάνετε σύντομα και στο Nicosia Mall.

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας