Όμιλος Voici la Mode: Καλωσόρισε τη νέα συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018 αγαπημένων brands

Ο Όμιλος Voici la Mode παρουσίασε την Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου, στο Royal Hall στη Λευκωσία, τη νέα συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018 των αγαπημένων brands: Marks & Spencer, Topshop/Topman, Celio, Dorothy Perkins, Wallis και Evans σε μια λαμπερή εκδήλωση που ξεχώρισε για την πρωτοτυπία της καθώς και για τις νέες στιλιστικές επιλογές που αναμένεται να κυριαρχήσουν στις γκαρνταρόμπες τη σεζόν που μας περιμένει. 

Οι καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης βρέθηκαν μέσα σε ένα καθόλα φθινοπωρινό σκηνικό, ενώ οι παρουσιάσεις μόδας
των brands ξεχώριζαν η κάθε μία μέσα στον δικό της ειδικά διαμορφωμένο χώρο, γεμίζοντας την ατμόσφαιρα με μόδα για κάθε στυλ, γούστο και διάθεση, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. 

Το Café la Mode που γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια του, δε μπορούσε να απουσιάζει από την εκδήλωση αυτή. Εκλεκτές γευστικές επιλογές φαγητών και signature cocktails προσφέρθηκαν από τους καλεσμένους από το Café la Mode Catering. 

Στον χαιρετισμό της η κυρία Άρτεμις Αντωνιάδου, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία του ομίλου μέσα στα χρόνια, που τον καθιέρωσαν όχι μόνο στην κυπριακή αγορά αλλά και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Ρουμανία, ενώ ευχαρίστησε τους ανθρώπους, το δυναμικό του Ομίλου, αναφέροντας οτι: «Τα τελευταία 2 χρόνια, ο όμιλός μας έχει ενισχυθεί από στελέχη νέας γενιάς, που μαζί με τα έμπειρα στελέχη και τα μέλη της οικογένειας, τόσο της δεύτερης όσο και της τρίτης γενιάς, καθορίζουν μια νέα πορεία, πολλά υποσχόμενη.»

Στο τέλος της βραδιάς, ο Όμιλος θέλοντας να στηρίξει εμπράκτως και να ενδυναμώσει τις γυναίκες να επιτύχουν περισσότερα, δώρισε το ποσό των €5000 στον Σύνδεσμο Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Βίας στην Οικογένεια, ΣΠΑΒΟ, εις μνήμην της οραματίστριας και ιδρύτριας του Ομίλου Voici la Mode Αρτεμισίας Παναγιώτου.

Τα αγαπημένα brands του Ομίλου: Marks & Spencer, Topshop/Topman, Celio, Dorothy Perkins, Wallis και Evans θα τα απολαμβάνετε σύντομα και στο Nicosia Mall.

Δειτε Επισης

Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο