E by NESCAFE®: Η επόμενη γενιά των συσκευών καφέ

O NESCAFÉ, η αγαπημένη μάρκα καφέ στην Κύπρο, συμπληρώνει φέτος 80 χρόνια ζωής και τα γιορτάζει με το λανσάρισμα ενός απόλυτα καινοτομικού προϊόντος σε παγκόσμια πρώτη στην αγορά της Κύπρου!

Πρόκειται για το É by NESCAFÉ®, το αντικείμενο που μας καλωσορίζει στην επόμενη γενιά των συσκευών καφέ. Γιατί; Γιατί το É by NESCAFÉ®  είναι μια πρωτοποριακή και έξυπνη συσκευή καφέ ειδικά σχεδιασμένη για να μπορείτε να φτιάχνετε μια μεγάλη ποικιλία απολαυστικών ροφημάτων με βάση τον στιγμιαίο καφέ. 

Τι είναι όμως αυτό κάνει το É by NESCAFÉ® μοναδικό;
Το É by NESCAFÉ® δεν έχει μόνο χειροκίνητη λειτουργία. Αυτό που το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό είναι ότι μπορείς να το προγραμματίσεις και από απόσταση, απλά από το κινητό σου, μέσα από την ειδική εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί από το NESCAFÉ®, και την οποία μπορεί να κατεβάσει ο καθένας ΔΩΡΕΑΝ στο κινητό του. Με αυτή την εφαρμογή ο καθένας έχει πραγματικά πολλές δυνατότητες και επιλογές! Με απλά λόγια, μπορεί κανείς να φτιάξει τον καφέ του είτε χειροκίνητα με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού, είτε χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο. Ενώ σε λίγο καιρό, θα είναι διαθέσιμη η δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ των χρηστών, μια online διαδικτυακή κοινότητα!

Η επίσημη παρουσίαση αυτής της έξυπνης συσκευής καφέ έγινε την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, στο Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας, παρουσία φοιτητών και δημοσιογράφων, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να δουν πρώτοι από κοντά την νέα αυτή πρωτοποριακή συσκευή καφέ από τον NESCAFÉ, καθώς και να απολαύσουν το αγαπημένο τους ρόφημα δημιουργώντας τη δική τους συνταγή! 


Την εκδήλωση διοργάνωσε η εταιρία Βάσσος Ηλιάδης, που είναι και ο αντιπρόσωπος του καφέ NESCAFÉ® στην Κύπρο, παρουσία εκπροσώπων του NESCAFÉ από την Ελλάδα, ενώ παράλληλα έγινε αναφορά στη σπουδαιότητα της κυπριακής αγοράς για τον καφέ NESCAFÉ® και των βασικών πλεονεκτημάτων του É by NESCAFÉ®: 

Ποια είναι τα κύρια πλεονεκτήματα αυτής της smart συσκευής;
-    Ευκολία παρασκευής με το πάτημα απλά ενός κουμπιού. Με άλλα λόγια, από τη στιγμή που ενεργοποιηθεί η συσκευή χρειάζεσαι μόλις 60 δευτερόλεπτα για ένα κρύο ρόφημα και 90 δευτερόλεπτα για τον ζεστό καφέ σου.
-    Ποικιλία ροφημάτων και μεγάλες δυνατότητες επιλογής. Με γάλα ή χωρίς, κρύο, ζεστό ή και πολύ ζεστό, καθώς μέσω της εφαρμογής μπορεί κανείς να ρυθμίσει και την τελική θερμοκρασία του καφέ του. Επιπλέον, εκτός από τις συνταγές που υπάρχουν ήδη εγκατεστημένες στην εφαρμογή, ο κάθε χρήστης μπορεί δημιουργήσει τις δικές του συνταγές, να τις αποθηκεύσει ακόμη και να τις μοιραστεί με τους φίλους του. 
-    Συνέπεια και σταθερότητα στο αγαπημένο σας ρόφημα. Με το É by NESCAFÉ® μπορεί κανείς να απολαύσει τον αγαπημένο του καφέ ΠΑΝΤΑ με το ίδιο, τέλειο γευστικό αποτέλεσμα. Επιτέλους! Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το αν θα πετύχεις τον καφέ σου ή όχι..
-    τo É by NESCAFÉ® είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση, είτε βρίσκεσαι στο σπίτι είτε εκτός σπιτιού. Και για να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε τον καφέ σας σε οποιεσδήποτε συνθήκες,  η συσκευή είναι απόλυτα στεγανή, ενώ χάρη στο διπλό της τοίχωμα μπορεί να διατηρεί τη θερμοκρασία του ροφήματος για 2 περίπου ώρες. Τέλος, πρόκειται για μια συσκευή με πλήρη οικολογική συνείδηση: σκεφτείτε ότι σε καθημερινή χρήση, χρησιμοποιείτε ακριβώς την ποσότητα νερού που χρειάζεται ο καφές σας και μειώνετε την κατανάλωσης πλαστικών ποτηριών μιας χρήσης.
Τo É by NESCAFÉ® είναι μια genius συσκευή που ήρθε για κάνει τον καφέ μας πιο έξυπνο, και να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο φτιάχναμε και πίναμε τον καφέ μας μέχρι σήμερα.

Για να το κάνετε δικό σας, αναζητήστε το στα ειδικά διαμορφωμένα καταστήματα στο Mall της Λευκωσίας και της Λεμεσού, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.nescafe.com.cy και τηλεφωνικά στο 8000 4200.

Δειτε Επισης

The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες