Mallouppas & Papacostas: Άλμα 31,7% στα Four Day Clearance

Κέρδος €543,866 που αναλογεί στους μετόχους ανακοίνωσε για το πρώτο εξάμηνο του 2018 η Mallouppas & Papacostas σε σύγκριση με κέρδος €68,101 το αντίστοιχο εξάμηνο του 2017, που οφείλεται στην αύξηση του κύκλου εργασιών όλων των δραστηριοτήτων, με την πιο μεγάλη αύξηση να προέρχεται από τη δραστηριότητα πώλησης επίπλων και οικιακού εξοπλισμού.

Σύμφωνα με τις συνοπτικές ενοποιημένες καταστάσεις οικονομικές καταστάσεις, ο κύκλος εργασιών του Συγκροτήματος το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς ανήλθε στα €18,866,222 σε σύγκριση με €17,075,822 την αντίστοιχη περσινή περίοδο, καταγράφοντας άνοδο 10,5%.

Αύξηση παρουσιάζουν όλες οι δραστηριότητες του Συγκροτήματος. Ο τομέας ειδών ένδυσης και υπόδησης παρουσιάζει αύξηση 4,4% και ο τομέας επίπλων και οικιακού εξοπλισμού (Four Day Clearance) παρουσιάζει τη μεγαλύτερη αύξηση ύψους 31,7% σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2017.

Στο τέλος Ιουνίου του 2018 το Συγκρότημα λειτούργησε το πρώτο κατάστημα της νέας αλυσίδας ειδών ένδυσης με την επωνυμία "Falconeri" της θυγατρικής εταιρείας MP Cashmere and Wool Knitwear Limited.

Όσον αφορά τις προοπτιές για την εταιρεία, σημειώνεται ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μία σταδιακή βελτίωση των οικονομικών δεδομένων της κυπριακής οικονομίας, γεγονός που βοηθά τη ψυχολογία του καταναλωτή. Η τάση αυτή αναμένται να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια, με θετικές επιδράσεις στον κύκλο εργασιών του Συγκροτήματος. Μέσα σε αυτό το βελτιωμένο οικονομικό περιβάλλον, το Συγκρότημα θα συνεχίσει την προσπάθειά του για περαιτέρω ανάπτυξη του κύκλου εργασιών και βελτίωση της κερδοφορίας.

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ