Nicosia Mall: Διεθνής εμπειρία μόδας από τον όμιλο FFG Κύπρου

Το Nicosia Mall πλησιάζει προς την ολοκλήρωση του και η ανυπομονησία για την μοναδική εμπειρία μόδας που θα προσφέρει εντείνεται.

Έχοντας θέσει ως στόχο να επανακαθορίσει ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα για τον χώρο της μόδας, το νέο εμπορικό κέντρο θα καλωσορίσει πολλά διεθνή brands που κάνουν το ντεμπούτο τους στην τοπική αγορά, ανοίγοντας εκεί τα πρώτα τους καταστήματα στην Κύπρο.

Ανάμεσα στα «new entries» βρίσκονται και τα καταστήματα Collective και Calvin Klein Jeans, του Ομίλου Folli Follie Κύπρου, ο οποίος έχει εξασφαλίσει μια δυναμική παρουσία στο Nicosia Mall, με πέντε καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων και των Folli Follie, Links of London και Nike. 

COLLECTIVE:  CONCEPT STORE ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Το πολυαναμενόμενο multi-brand store Collective θα είναι ένας απόλυτος προορισμός μόδας, με συλλογές που υπόσχονται να απογειώσουν το στυλ και τη διάθεση. Πέραν των πολυπόθητων brands που θα φιλοξενεί, το κατάστημα Collective θα προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία αγορών, διεθνών προδιαγραφών, σε ένα μοναδικό χώρο με πρωτοποριακά αρχιτεκτονικά στοιχεία, μοντέρνα και minimal αισθητική.

Σημαντικά στοιχεία του συναρπαστικού concept που θα προσφέρει το Collective αποτελούν τα ιδιαίτερα δοκιμαστήρια καθώς και η υπηρεσία personal styling, που θα προσφέρει εξατομικευμένες στιλιστικές λύσεις σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο.  


Με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες επιλογές μόδας για άνδρες και γυναίκες, το Collective θα διαθέτει επίσης και εκτενές Shoe Gallery με ολοκληρωμένες συλλογές από UGG, Just Cavalli και Katy Perry, καθώς και limited edition Converse σε μια συνεργασία-έκπληξη με Κύπριο σχεδιαστή μόδας.

Οι πρώτες φωτογραφίες αποκαλύπτουν ένα χώρο υψηλής αισθητικής που θα κατακτήσει τους λάτρεις της μόδας και του στυλ.
 
 

ΈΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ
Καθώς το Nicosia Mall εδραιώνεται ως ο κυρίαρχος προορισμός για διεθνή brands, ένας κορυφαίος οίκος μόδας θα προσφέρει ένα διαφορετικό, διεθνή αέρα στο νέο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας, με το πρώτο κατάστημα Calvin Klein Jeans στη Κύπρο. 


Η Calvin Klein, από την ίδρυση της το 1968 μέχρι και σήμερα, παραμένει ένας από τους σημαντικότερους οίκους μόδας με παγκόσμια παρουσία. Η κουλτούρα του brand αδιαμφησβήτητα ξεχωρίζει ενώ η φιλοσοφία του, η οποία στοχεύει σε ένα θετικό αντίκτυπο στον κόσμο, εμπνέει το κοινό της με το ίδιο πάθος που κάνει την Calvin Klein μοναδική.

Στο Nicosia Mall, το πολυαναμενόμενο mono-brand store του κορυφαίου οίκου μόδας, που συγκαταλέγεται στο χαρτοφυλάκιο των επώνυμων brands του Ομίλου Folli Follie,  θα προσφέρει full-fashion επιλογές που θα συμπεριλαμβάνουν συλλογές από ρούχα, jeans και αξεσουάρ, αλλά και τα πολυπόθητα εσώρουχα που τόσο αγαπήθηκαν και από τις αδερφές Kardashian.  

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ
Η αναμονή για τα εγκαίνια του Nicosia Mall φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της και όλα προεικονίζουν ένα δικαιωματικά υποσχόμενο χώρο, με επωνυμίες διεθνής εμβελείας. Περισσότερα αναμένονται να αποκαλυφθούν στο nicosiamall.com.

Δειτε Επισης

Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο