H…δύναμη του καφέ μας φέρνει πιο κοντά

Ο καφές συντροφεύει κάθε στιγμή της ζωής μας και μας βοηθάει να εκφράσουμε και να βιώσουμε πολλά διαφορετικά συναισθήματα. Από τη χαρά, τη φιλία και την αγάπη μέχρι τη λύπη και την ανακούφιση, ενώ πολλές φορές  αποτελεί έμπνευση για γιορτή ή απλά για στιγμές που απολαμβάνουμε με τον εαυτό μας. Αυτή τη μοναδική δύναμη του καφέ την ζούμε καθημερινά σε κάθε κατάστημα Starbucks, το μέρος που συναντιόμαστε με άλλους ανθρώπους, συζητάμε, δουλεύουμε, παίζουμε, γελάμε, λέμε μυστικά, δίνουμε υποσχέσεις, χαλαρώνουμε και πολλά άλλα. Κοινός παρανομαστής όλων αυτών,  ο espresso,  η καρδιά όλων των ροφημάτων μας, που τους δίνει ζωή και αντανακλά τις στιγμές όλων όσων βρίσκονται στα καταστήματά Starbucks. 
 
Αυτό το Φθινόπωρο, ζήστε και απογειώστε την κάθε σας στιγμή με έναν καφέ από τις αγαπημένες και νέες προτάσεις των Starbucks:
 
ΝΕΟ Cordusio

O espresso για πολλούς θεωρείται το δώρο της Ιταλίας στον υπόλοιπο κόσμο και για τα Starbucks αποτελεί την αφετηρία της ιστορίας τους. Στις 6 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου Reserve Roastery καταστήματος στο Μιλάνο, την πόλη όπου πριν 35 χρόνια αποτέλεσε την έμπνευση για τη δημιουργία της  εμπειρίας Starbucks στον ιδρυτή της Howard Schultz. Τα εγκαίνια σηματοδοτούν την ολοκλήρωση μιας μακράς διαδρομής της εταιρίας και αποτίουν φόρο τιμής και σεβασμό στο πάθος, την επιστήμη και την τέχνη του καφέ που έχει συνδεθεί άρρηκτα με την πόλη.
 
Στο πλαίσιο των εορτασμών για τη λειτουργία του νέου καταστήματος, τα Starbucks παρουσιάζουν ένα νέο ρόφημα που έχει πάρει το όνομά του από την Πλατεία Cordusio, όπου άνοιξε το πρώτο Reserve Roastery, στο Μιλάνο. Πλούσια διπλή δόση espresso με απολαυστική mocha και βελούδινο γάλα στον ατμό με γαρνίρισμα από σκόνη σοκολάτας. Σερβίρεται αποκλειστικά σε μέγεθος Short (Flat White).
 
ΝΕΟ Maple Latte 

Αυθεντικός Starbucks espresso, καπνιστή γεύση σφενδάμου και βελούδινο γάλα στον ατμό, ενώνονται για να δημιουργήσουν αυτή την υπέροχη φθινοπωρινή συμφωνία. Με κορύφωση γαρνίρισμα από σαντιγί και ζάχαρης σφενδάμου, αποτελεί την πιο γλυκιά απόλαυση της εποχής.
 
ΝΕΟ Maple Rooibos Tea Latte
Το αγαπημένο σιρόπι σφενδάμου αναμειγνύεται με βελούδινο γάλα και μοναδικό τσάι rooibos. Γαρνίρεται με σαντιγί και maple sugar. Ό,τι πρέπει για τα κρύα φθινοπωρινά απογεύματα!
 
Pumpkin Spice Latte
Κάθε χρόνο, αξίζει η αναμονή γιατί Φθινόπωρο στα Starbucks χωρίς αυτό το ξεχωριστό ρόφημα δεν γίνεται!  Αγαπημένο Φθινοπωρινό ρόφημα που συνδυάζει τον Starbucks Espresso Roast με την γεύση γλυκιάς κολοκύθας, κανέλας και μπαχαρικών με τελείωμα από πλούσια σαντιγί και μπαχαρικά για τους λάτρεις της γλυκιάς κολοκύθας.
 
NEO Pumpkin Spice Latte Limited Edition
Για περιορισμένο χρονικό διάστημα από τις 20 Σεπτεμβρίου οι φανατικοί φίλοι του Pumpkin Spice Latte θα έχουν τη δυνατότητα να το απολαύσουν σε μια ιδιαίτερη εκδοχή του με χρωματιστή Pumpkin Spice Latte σαντιγί και λαχταριστά σοκολατένια φθινοπωρινά φύλλα!
 
Τα ροφήματα αυτά μπορείτε να τα απολαύσετε τόσο στη ζεστή όσο και σε διαφορετικές κρύες εκδοχές τους.
 
Επετειακή ποικιλία Anniversary Blend
Αυτό το Φθινόπωρο, μπορείτε να επιλέξετε την επετειακή ποικιλία Anniversary Blend ως δεύτερη επιλογή espresso για όλα τα ροφήματα Starbucks στα καταστήματα, καθώς και ως καφέ σε κόκκους για το σπίτι ή και το γραφείο. Μοναδικό χαρμάνι καφέ από την Ασία / Ειρηνικό με πικάντικη γεύση και πλούσιο σώμα αναδεικνύοντας νότες κέδρου, βοτάνων και καρυκευμάτων. Δημιουργήθηκε το 1996 για τον εορτασμό των 25 χρόνων παρουσίας Starbucks σε όλο τον κόσμο και αποτελεί τον ιδανικό καφέ για να γιορτάσουμε μαζί την τέχνη του καφέ και το άνοιγμα του νέου Reserve Roastery στο Μιλάνο.
 
Το Φθινόπωρο έφθασε και εμείς το γιορτάζουμε!
 

Δειτε Επισης

Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών