Το Nicosia Mall καλωσορίζει την INTERSPORT

Με στόχο να φέρει τον αθλητισμό πιο κοντά στον κόσμο και με μότο  “We share the same passion”  η INTERSPORT ανοίγει το πέμπτο της κατάστημα στην Κύπρο, στο νέο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας. 
 
Το παγκόσμιο brand, το οποίο γιορτάζει φέτος τα 50 του χρόνια, παραμένει ένθερμος υποστηρικτής του αθλητισμού εδώ και δεκαετίες, ενθαρρύνοντας ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές να ακολουθήσουν το πάθος τους, με ρουχισμό και εξοπλισμό υψηλής απόδοσης. Φιλοξενώντας μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο, τα καταστήματα INTERSPORT προσφέρουν την πιο πλούσια γκάμα σε αθλητικά είδη και εξοπλισμό και παραμένουν αφοσιωμένα στο να βοηθούν τους πελάτες τους να απολαμβάνουν τα αθλήματα που αγαπούν. Με την πεποίθηση ότι ο αθλητισμός είναι για όλους, κάθε κατάστημα INTERSPORT προσφέρει στους επισκέπτες του τα καλύτερα προϊόντα, από τις καλύτερες μάρκες, με άρτια καταρτισμένο προσωπικό έτοιμο να βοηθήσει στο να βρείτε το τέλειο ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών, να επιλέξετε τα κατάλληλα ρούχα αναλόγως αθλήματος και φυσικά να πάρετε τον εξοπλισμό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.
 
Η INTERSPORT διατηρεί δυνατή παρουσία σε όλο τον κόσμο, με πάνω από 5500 καταστήματα, καθιστώντας την ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες πώλησης αθλητικών ειδών.  Ο όμιλος εταιρειών Fourlis, ο οποίος δραστηριοποιείτε σε πέντε χώρες, έφερε την INTERSPORT στην Κύπρο, ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα το 2007 και συνέχισε να επεκτείνεται και να ενδυναμώνει το δίκτυο λιανικών πωλήσεων της εταιρείας. Πλέον,  κάθε κατάστημα INTERSPORT έχει καθιερωθεί ως αγαπημένος προορισμός  για αθλητικά είδη και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας. Το 2018, η εταιρεία θα φτάσει ακόμη ένα ορόσημο, εγκαινιάζοντας το νέο της κατάστημα στους πολυτελείς χώρους του Nicosia Mall.
 
Με κοινή φιλοσοφία - να προσφέρουν δηλαδή στους πελάτες μόνο το καλύτερο, το Nicosia Mall και ο Όμιλος Εταιρειών Fourlis ξεκινούν ένα νέο ταξίδι, φέρνοντας, με την προσθήκη της INTERSPORT, την επιτομή των αθλητικών ειδών στον ολοκαίνουριο εμπορικό προορισμό της Λευκωσίας
 
 

Δειτε Επισης

Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ
Pepsis Asphalt: Στα σκαριά η επαναλειτουργία ανενεργού εργοστασίου στη Βάσα Κελλακίου
Εξαγωγές ύψους €508,39 εκ. προς χώρες της Ε.Ε. και €1,84 δισ. προς τρίτες χώρες από Κύπρο το 2023
Απόφαση-ορόσημο για το χαλλούμι με πενταετή παράταση της δυνατότητας για την ποσόστωση
Πήρε μπρος το νέο εργοστάσιο παραγωγής της Kassatly στον Ύψωνα-Τι δηλώνει ο Nayef Kassatly (videos & pics)