Milliouni: Νέες προσθήκες fashion brands

Το online mall www.milliouni.com μετρά ήδη δυο μήνες λειτουργίας, με νέες μάρκες να προστίθενται διαρκώς στην γκάμα επιλογών του. Μάρκες όπως Hugo Boss, Gant, Rendez-Vous Paris, Gianna Kazakou Uomo και Timberland σε ανδρικά, Madame Shoushou, Ioanna Kourbela, Quiz, Tassa, La Vaca Loca, Oasis, NA-KD, CID και Total Black σε γυναικεία ρούχα καθώς επίσης τα γυναικεία καλλυντικά Mina, The Balm, Ila Spa, Mai Couture, Maybelline New York, Gosh, L’Oreal περιμένουν τους Κύπριους καταναλωτές να τα γνωρίσουν. Ξεχωρίζει επίσης η μεγάλη συλλογή σε βιβλία καθώς και DVD’s για μικρούς και μεγάλους. 
 
«Η υπερσύγχρονη και ιδιαίτερα γρήγορη μηχανή αναζήτησης του Milliouni περιμένει τους επισκέπτες στην αρχή της σελίδας και αποτελεί τον καλύτερο και ευκολότερο τρόπο για να πλοηγηθεί κανείς στον million choices κόσμο του Milliouni. Μότο μας είναι “Γράψε τι ψάχνεις και εμείς θα βρούμε ακόμη περισσότερα”», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Βιβιάνα Τζιβέλη, Business Unit Manager του Milliouni.
 
«Προς το παρόν υποστηρίζουμε μόνο αγγλική γλώσσα αλλά σταδιακά θα προστεθεί και η δυνατότητα επιλογής ελληνικής γλώσσας. Η συλλογή μας μεγαλώνει κάθε μέρα και είναι η μεγαλύτερη που υπάρχει σε κυπριακό ηλεκτρονικό κατάστημα. Ήδη αριθμεί πάνω από 1.000 κωδικούς γυναικείων υποδημάτων, 1000 κωδικούς t-shirts, 400 κωδικούς σε μαγιό και αξεσουάρ για την παραλία, 1.700 κωδικούς παιχνιδιών. Βασικός μας στόχος είναι η γκάμα σε ένδυση και υπόδηση να τετραπλασιαστεί στους επόμενους 4 μήνες και παράλληλα να αναπτύξουμε περισσότερο τις κατηγορίες των καλλυντικών, ηλεκτρονικών, gadgets, βιβλίων και DVD’s», συμπληρώνει η κα Βιβιάνα Τζιβέλη.
 
Το Milliouni.com ιδρύθηκε από το Ermes Group και αποτελεί τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κύπρο ενσωματώνοντας τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες ώστε να παρέχει στους επισκέπτες του:
  • Αξιοπιστία και ασφάλεια συναλλαγών
  • Ταχύτητα, ευκολία πλοήγησης και αναζήτησης
  • Άμεση παγκύπρια παράδοση
  • Εξυπηρέτηση πελατών και στα ελληνικά

Δειτε Επισης

Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών