Τέλος Αυγούστου στη Λάρνακα το πρώτο SPAR

Ο διεθνής κολοσσός υπεραγορών SPAR φθάνει και στην Κύπρο, μέσω της συνεργασίας μεταξύ SPAR International και Συγκροτήματος ERMES, μέλους του ομίλου CTC.

Το παγκόσμιο δίκτυο καταστημάτων της SPAR, που αγαπήθηκε από τις τοπικές κοινωνίες σε 48 χώρες όπου δραστηριοποιείται, εξυπηρετεί καθημερινά πάνω από 13 εκατομμύρια καταναλωτές, με πάνω από 12.500 χιλιάδες καταστήματα και χιλιάδες αξιόπιστους προμηθευτές και συνεργάτες. Στη χώρα μας η SPAR Κύπρου, με αφετηρία το 1ο κατάστημα στη Λάρνακα, στοχεύει στη λειτουργία περισσοτέρων από 20 καταστημάτων παγκύπρια βραχυπρόθεσμα.

Διαβάστε ακόμα: Αυτό θα είναι το πρώτο SPAR στην Κύπρο

Η λειτουργία του πρώτου καταστήματος προγραμματίζεται προς το τέλος Αυγούστου στη Λάρνακα και βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο στο κέντρο της πόλης, μεγέθους 1.300 τ.μ. με πολύ καλή προσβασιμότητα και άνετο parking. 

Στην επιλογή των καταστημάτων του δικτύου, ιδιαίτερη έμφαση δίδεται σε χαρακτηριστικά που προσδίδουν ευκολία και άνεση στην εμπειρία ψωνίσματος όπως: τοποθεσία και πρόσβαση του καταστήματος, ικανοποιητικός χώρος στάθμευσης, στήσιμο προϊοντικών κατηγοριών για ευκολία και ταχύτητα στα ψώνια, όπως επίσης και εκπαιδευμένο προσωπικό για υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση πελατών.

Στα καταστήματα SPAR, οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν μια πλήρη γκάμα προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες και όλα τα επώνυμα προϊόντα. Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στα τμήματα των φρέσκων, τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποικιλία όπως: φρουταρία, κρεοπωλείο, delicatessen, αρτοποιείο, γλυκά, ψαραγορά, φαγητό και καφέ.

Σημαντική θέση στα καταστήματα θα έχουν και τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας SPAR σε όλες τις κατηγορίες, προσφέροντας την επιλογή στον καταναλωτή για προϊόντα με άριστη ποιότητα και  χαμηλή τιμή. Προϊόντα SPAR θα προσφέρονται σε όλες τις κατηγορίες όπως ποτά, τρόφιμα, καθαριστικά, είδη σπιτιού, καλλυντικά και χαρτικά.  Για περαιτέρω ανάπτυξη της συλλογής αυτής, η SPAR Κύπρου βρίσκεται σε επαφές με τοπικούς παραγωγούς για τη δημιουργία και τοπικών προϊόντων SPAR, προσδίδοντας ακόμα πιο τοπικό χαρακτήρα στην προσφερόμενη ποικιλία προς τους καταναλωτές.

Δειτε Επισης

Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ