Πλάκα Nuts: Η νέα απολαυστική γεύση από τα παγωτά Regis!

Δελτίο τύπου  11/07/2018 10:24
Πλάκα Nuts: Η νέα απολαυστική γεύση από τα παγωτά Regis!

Πλάκα Nuts: Η νέα απολαυστική γεύση από τα παγωτά Regis!

Δελτίο τύπου  11/07/2018 10:24
Αναμφισβήτητα το παγωτό αποτελεί την καλύτερη απόλαυση του καλοκαιριού. Είτε βρίσκεστε στην παραλία με φίλους, κάτω από τον καυτό ήλιο, είτε χαλαρώνετε στο σπίτι, πάντα υπάρχει η αφορμή για ένα παγωτό που θα σας δροσίσει και θα σας φτιάξει τη διάθεση. 

RELATED ARTICLES

 
Η αγαπημένη μας Regis έρχεται να απογειώσει το φετινό καλοκαίρι με το ‘Πλάκα Nuts’, μια νέα ολοκαίνουργια έκδοση παγωτού, εμπνευσμένη από τα παλιά. Η γνωστή σε όλους μας ‘Πλάκα’, το παγωτό που μεγάλωσε γενιές και γενιές,  κυκλοφορεί τώρα με γεύση καραμέλας, επικάλυψη Βελγικής σοκολάτας γάλακτος και ξηρούς καρπούς. Η λαχταριστή καραμέλα που βρίσκεται ανάμεσα στην σοκολάτα και το παγωτό αλλά και τα τραγανά φυστίκια  έρχονται να αγκαλιάσουν τη γνώριμη, παραδοσιακή γεύση της αγαπημένης μας ‘Πλάκας’ και καταφέρνουν να ανεβάσουν την απόλαυση σε άλλα επίπεδα.
Ένας μοναδικός συνδυασμός γεύσεων που κρύβει μέσα του την αίσθηση της απόλυτης χαλάρωσης μετά από μία δύσκολη ημέρα. Η τέλεια παρέα και η τέλεια δικαιολογία να βουτήξετε σε μοναδικές στιγμές παγωτο-απόλαυσης. 
 
Το νέο ‘Πλάκα Nuts’ πλαισιώνει την οικογένεια παγωτών της Regis που περιλαμβάνει μια πλούσια γκάμα για όλα τα γούστα. Μπορείτε να βρείτε το νέο προϊόν και στην οικονομική πολυσυσκευασία των τεσσάρων τεμαχίων για μεγαλύτερη απόλαυση.
 
Αναζητήστε το τώρα στα σημεία πώλησης και δώστε στο καλοκαίρι σας τη γεύση που του αξίζει. 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας