Τα Public ανοίγουν το μεγαλύτερο τους κατάστημα στο Nicosia Mall

Το γνωστό και αγαπημένο κατάστημα ψυχαγωγίας και τεχνολογίας, Public, ετοιμάζεται να αποκαλύψει το συναρπαστικό του κατάστημα στο Nicosia Mall, το οποίο θα περιλαμβάνει Apple Shop, video games, τεχνολογία, gadgets, βιβλία και παιδικά παιχνίδια και μερικές απίστευτες εκπλήξεις, όταν ανοίξουν οι πόρτες του απόλυτου προορισμού για ψώνια τον Νοέμβριο του 2018.

Μια νέα προσθήκη έρχεται να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο τα αγαπημένα brands που ήδη ανακοινώθηκαν στο Nicosia Mall. Πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς…παίχτες στο χώρο της ψυχαγωγίας, στις εγκαταστάσεις του οποίου οι επισκέπτες μπορούν να έρθουν σε επαφή με τις τελευταίες εξελίξεις του gaming, να δοκιμάσουν tablets, υπολογιστές, smartphones και άλλες smart συσκευές πριν τις αγοράσουν και να βρουν ό,τι χρειάζονται για ψυχαγωγία σε βιβλία, παιχνίδια, μουσική για το σπίτι. Τα Public, τα οποία διαθέτουν ήδη 4 καταστήματα στην Κύπρο, θα βρίσκονται στο Nicosia Mall με το μεγαλύτερο τους κατάστημα μέχρι τώρα και με περισσότερες εκπλήξεις για κάθε επισκέπτη.

Ο κ. Yoram Kedem, Γενικός Διευθυντής του Nicosia Mall, δήλωσε «Τa Public ταιριάζουν στη φιλοσοφία του Nicosia Mall. Όποιος έχει επισκεφτεί τα Public ξέρει ότι δεν είναι απλά ένα κατάστημα, είναι μια εμπειρία. Όπως και στα Public, θέλουμε ο κόσμος να νιώθει οικεία όταν βρίσκεται στο Nicosia Mall. Στόχος μας είναι να κάνουμε κάθε επισκέπτη να χαμογελά. Γι’ αυτό είναι μεγάλη μας τιμή που θα φιλοξενούμε στους χώρους μας το πέμπτο και μεγαλύτερο κατάστημα Public στην Κύπρο».

«Το Nicosia Mall θα φιλοξενεί ένα εντελώς διαφορετικό κατάστημα Public. Στο κατάστημα οι επισκέπτες θα βρίσκουν ό,τι ξέρουν και αγαπούν από τα Public και θα υπάρχουν μερικές μεγάλες αποκαλύψεις και εκπλήξεις. Όπως όλα δείχνουν, ο Νοέμβριος θα είναι ένας εξαιρετικά συναρπαστικός μήνας για τους λάτρεις της τεχνολογίας, επικοινωνίας και της λογοτεχνίας που θα επισκεφτούν το Nicosia Mall», συμπλήρωσε ο κύριος Kedem.

Ο κ. Δημήτρης Φιλόπουλος, Country Manager των Public Κύπρου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σύγχρονοι, φιλόξενοι χώροι, υπηρεσίες που ανεβάζουν το επίπεδο και φυσικά η πλούσια μας γκάμα σε, τεχνολογία, παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, βιβλία, γραφική ύλη και χαρτικά είναι τα στοιχεία που προσελκύουν τον κόσμο στα καταστήματα Public και είναι και αυτά που τους κάνουν να επιστρέφουν ξανά και ξανά. Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι νιώθουμε πως το Nicosia Mall αντικατοπτρίζει την πελατοκεντρική μας φιλοσοφία και ετοιμάζεται να επαναφέρει την μαγεία του shopping στους χώρους του. Αυτός είναι και ο λόγος που θα εγκαινιάσουμε το νέο concept store μας εκεί, τον Νοέμβριο του 2018».

Τα καταστήματα Public είναι η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, με μεγάλο πελατολόγιο, όλων των ηλικιών. Ανεξαρτήτως ηλικίας, κάθε άτομο μπορεί να βρει στα διάφορα τμήματα του Public κάτι που θα του τραβήξει την προσοχή, θα τον ψυχαγωγήσει και θα τον διασκεδάσει. Στα Public οι επισκέπτες μπορούν να βρουν τα πάντα, από tablets, smartphones και κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών, μέχρι μουσική, βιβλία, γραφική ύλη και χαρτικά, παιδικά παιχνίδια, φωτογραφικές μηχανές, laptops και gadgets. Διοργανώνονται επίσης σε τακτική βάση εκδηλώσεις για βιβλία με συγγραφείς και παιδικές εκδηλώσεις.

Όλα δείχνουν ότι το Nicosia Mall θα γίνει ο απόλυτος προορισμός για αγορές για τον κόσμο όχι μόνο της Λευκωσίας, αλλά ολόκληρης της Κύπρου, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ανακοινώσεις.

Δειτε Επισης

Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Κορυφαία κοινή προτεραιότητα για Κύπρο και Ισραήλ ο Great Sea Interconnector