Milliouni: «Άνοιξε» το Online Mall του ομίλου Σιακόλα

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Milliouni (www.milliouni.com), το μεγαλύτερο κυπριακό Online Mall, με πάνω από 40 καταστήματα και περισσότερα από 100 brands, κάποια από αυτά online-exclusives για τη Κύπρο. Με μία μεγάλη προϊοντική γκάμα και πάνω από 35.000 προϊόντα του σε επώνυμα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ για τη γυναίκα, το παιδί και τον άνδρα, καλλυντικά, παιχνίδια, βιβλία, lifestyle gadgets, το Milliouni θα γίνει η καθημερινή συνήθεια του καταναλωτή, ενώ καθημερινά προστίθενται νέα brands και επιλογές. 

Ο επισκέπτης του www.milliouni.com, θα ανακαλύψει την πιο ολοκληρωμένη οnline αγοραστική εμπειρία και θα κάνει τις αγορές του με την ασφάλεια που προσφέρει το συγκρότημα Ermes μέλος του Ομίλου CTC, καθώς επίσης θα έχει τη δυνατότητα άμεσης Παγκύπριας παράδοσης και δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών και στα ελληνικά.

 «Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό βήμα για τα δεδομένα της Κύπρου καθώς συνδυάζει τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή με την πιο up-to-date ματιά στη μόδα και το lifestyle. Γι’ αυτό το λόγο είμαστε σίγουροι ότι οι Κύπριοι καταναλωτές θα το αγκαλιάσουν από την πρώτη μέρα» ανέφερε για το νέο εγχείρημα του Ομίλου η Βιβιάνα Τζιβέλη, Διευθύντρια E-commerce.

Το Μilliouni, για τον πρώτο μήνα λειτουργίας του, ως προσφοράς γνωριμίας, θα παρέχει δωρεάν αποστολή, για αγορές άνω των 50 ευρώ, για τα είδη που αγοράζονται online από το Ermes Group ή το Forever21. 

Δειτε Επισης

Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ