Το Nicosia Mall θέτει τον πήχη ψηλά με καινοτόμες τεχνολογίες

Με στόχο να γίνει ένας προορισμός για αγορές με τις υψηλότερες προδιαγραφές, η προσέγγιση του Nicosia Mall, είναι πραγματικά υποδειγματική. Εκτός από την εντυπωσιακή ποικιλία από brands και προϊόντα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και κυρίαρχοι της παγκόσμιας αγοράς που θα ανοίξουν τα πρώτα τους monobrand stores στους πολυτελείς χώρους καταστημάτων του, το Nicosia Mall ετοιμάζει μια εμπειρία που αγγίζει την τελειότητα τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τις επιχειρήσεις που θα στεγάζονται εκεί.

Προηγμένη Ανάλυση Δεδομένων των Καταναλωτών (Advanced Shopper Analytics)
Με μια πρωτοποριακή φιλοσοφία που εξασφαλίζει την ενσωμάτωση της καινοτομίας σε όλες τις δραστηριότητές του, το Nicosia Mall υιοθετεί εργαλεία επιχειρησιακής νοημοσύνης που θα προσφέρουν σημαντικά στοιχεία σχετικά με τους καταναλωτές. Με τη συμπεριφορά των καταναλωτών να είναι πιο δυναμική από ποτέ, το Nicosia Mall είναι άρτια εξοπλισμένο με ισχυρά και αξιόπιστα εργαλεία για να παρακολουθεί και να ανταποκρίνεται στις αλλαγές και να σχεδιάζει την εμπειρία του γύρω από μια ακριβής  κατανόηση των επισκεπτών.

Μέσω της συνεργασίας του με την εταιρία ShopperTrak, η οποία κατέχει ηγετική θέση τον τομέα της, το Nicosia Mall επενδύει σε εξελιγμένες υπηρεσίες ανάλυσης οι οποίες εφαρμόζονται πρώτη φορά στην Κύπρο. Τα δεδομένα του ShopperTrak θα προσφέρουν μια αναλυτική εικόνα για τη συμπεριφορά των επισκεπτών που θα δώσει τη δυνατότητα τόσο στο Nicosia Mall όσο και στους ενοικιαστές να βελτιστοποιήσουν τις πρακτικές τους. Με την χρήση αυτών τον εργαλείων, ο απώτερος σκοπός του Nicosia Mall είναι να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών κάθε μέρα.

Έξυπνο Parking
Η παροχή μιας απαράμιλλης εμπειρίας που συνάδει με τα καλύτερα Ευρωπαϊκά πρότυπα, υπήρξε από την αρχή προτεραιότητα για το Nicosia Mall και η άνεση των επισκεπτών αποτελεί βασικό στοιχείο για την αποτελεσματική επίτευξη της. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και την δέσμευση του να προσφέρει μια ασύγκριτη εμπειρία για τους επισκέπτες, το Nicosia Mall θα ενσωματώσει το πρώτο Έξυπνο Σύστημα Διαχείρισης Χώρων Στάθμευσης. Το Smart Parking Management System είναι μια λύση εξοικονόμησης χρόνου που προσφέρει στους επισκέπτες ευκολότερη πρόσβαση στους διαθέσιμους χώρους στάθμευσης, επιτρέποντας τους να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στην απόλαυση της επίσκεψής τους. Αποδεικνύοντας μια σταθερή κατανόηση των συνεχώς εξελισσόμενων αναγκών των πελατών και με την προσέγγιση που δίνει προτεραιότητα στον πελάτη, το Nicosia Mall ενσωματώνει έξυπνα τεχνολογίες που σίγουρα θα διασφαλίσουν την ικανοποίηση των επισκεπτών όταν ανοίξει τις πόρτες του.

Οικο-καινοτομία (Eco-Innovation)
Η καινοτομία για το Nicosia Mall δεν σταματά με την υιοθέτηση εργαλείων επιχειρηματικής νοημοσύνης και έξυπνων τεχνολογιών, αλλά είναι ενσωματωμένη στα θεμέλια και στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του. Με στόχο τη δημιουργία ενός πιο «πράσινου» εμπορικού κέντρου, το Nicosia Mall έχει επίσης επενδύσει σε πράσινες τεχνολογίες που μεγιστοποιούν την ενεργειακή του απόδοση και ελαχιστοποιούν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Συνδυάζοντας την καινοτομία, τη τεχνολογία και την αρχιτεκτονική, το Nicosia Mall είναι πραγματικά ένα εμπορικό κέντρο που χτίστηκε για το μέλλον. Διατηρώντας την πρωτοποριακή φιλοσοφία του προσανατολισμένη στο μέλλον, και υιοθετώντας μια προσέγγιση με επίκεντρο την αριστεία, το νεότερο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας θέτει τον πήχη ψηλά και είναι σίγουρο ότι θα συναρπάσει.

Δειτε Επισης

«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας
ΟΕΒ: Απαράδεκτες απεργίες σε εταιρείες μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών έργων-Συντεχνίες «τιμωρούν» τις επιχειρήσεις