Έξι εμβληματικά brands της VF Hellas στο Nicosia Mall

Ο κατάλογος με τα επώνυμα brands που θα βρίσκονται  στο πολυαναμενόμενο Nicosia Mall εμπλουτίζεται με την προσθήκη των Vans®, The North Face®, Wrangler®, Lee®, Reef® και Napapijri® που θα προσφέρουν στους επισκέπτες του μεγαλύτερου Mall της πρωτεύουσας μια ξεχωριστή εμπειρία αγορών. 

Τα νέα brands που ανακοινώθηκαν ανήκουν στο δυναμικό χαρτοφυλάκιο της VF Hellas, θυγατρική εταιρία της VF Corporation. Η VF είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ στο κόσμο που προσφέρει καινοτόμα προϊόντα στους καταναλωτές. Ως μια παγκόσμια δύναμη, η VF είναι μια επιχείρηση  που καλύπτει πολλές γεωγραφικές περιοχές και κατηγορίες προϊόντων διατηρώντας ένα μεγάλο αριθμό καναλιών διανομής, στα οποία έρχεται να προστεθεί το Nicosia Mall. 

Στα τέλη του 2018, τα brands Vans, The North Face, Wrangler, Lee, Reef και Napapijri θα κάνουν μια εντυπωσιακή είσοδο στην κυπριακή αγορά, καλωσορίζοντας τα πρώτα τους monobrand καταστήματα στη Κύπρο. Με την προσθήκη των brands της VF, το Nicosia Mall αναδεικνύεται ως o απόλυτος προορισμός τόσο για τους λάτρεις του ubran lifestyle και του ποιοτικού denim όσο και για τους οπαδούς των action sports.

Η ασύγκριτη εμπειρία αγορών που θα προσφέρεται στα 82,000 τ.μ. του Nicosia Mall έχει ξεκινήσει να παίρνει μορφή και αναμένεται να προσφέρει κορυφαίες επιλογές στους καταναλωτές κάθε ηλικίας.

Σχετικά με τα brands:  
VANS®

Έχοντας Off the Wall χαρακτήρα από το 1966, η Vans® το κορυφαίο brand που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα action sports δημιουργεί υποδήματα, ενδύματα και αξεσουάρ που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των skateboarders, surfers, BMX riders και snowboarders σε σε όλο τον κόσμο.
Η Vans® είναι συνδεδεμένη με την νεανική κουλτούρα και προάγει τη δημιουργική έκφραση, την αυθεντικότητα και την εξέλιξη για σχεδόν 50 χρόνια, ενώ συνδέει τις βαθιές ρίζες της στα action sports με την τέχνη, τη μουσική και την street κουλτούρα. Σήμερα, η εξέλιξη της Vans® συνεχίζεται. Από την ίδρυσή της ως μια εταιρεία skateboarding, στην εξέλιξή της ως κορυφαίο action sports brand και στην ανάδειξή της ως το μεγαλύτερο brand του κόσμου που εκφράζει την νεανική κουλτούρα.

THE NORTH FACE®
Γνωστή για τις εξαιρετικές τεχνολογίες, η The North Face® προφέρει ασυναγώνιστα και τεχνικά προηγμένα outdoor προϊόντα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιηθούν από έμπειρους ορειβάτες, πεζοπόρους, σκιέρ και αθλητές αντοχής αλλά και από νέους εξερευνητές που δεν σταματάνε ποτέ να αναζητούν την περιπέτεια. 

Η The North Face®  ξεκίνησε από ένα μικρό κατάστημα στο Σαν Φρανσίσκο, και από τότε δεν έχει σταματήσει να δημιουργεί επαναστατικά προϊόντα outdoor εξοπλισμού αλλά και να εμπνέει μια παγκόσμια κίνηση εξερεύνησης. Με moto το ‘’Never Stop Exploring’’ η εταιρεία μας καλεί για πάνω από 50 χρόνια να μην σταματήσουμε να εξερευνούμε μέρη για νέες περιπέτειες αλλά και τα όρια του ίδιου μας του εαυτού. Η The North Face® προσφέρει μια εκτεταμένη σειρά outdoor ενδυμάτων, υποδημάτων και εξοπλισμού που δοκιμάζουν τα όρια της καινοτομίας.

LEE®
Η Lee® είναι ένα αυθεντικό denim brand με ισχυρή κληρονομιά στα ρούχα εργασίας, που αναγνωρίζεται ως ένας από τους ιδρυτές του σύγχρονου denim και φημίζεται για την δημιουργία πολλών καινοτομιών. Από το 1889, η Lee® ξεχωρίζει για την υψηλή άνεση και την κομψή ευελιξία ενώ συνεχίζει να δημιουργεί μοντέρνες και καινοτόμες συλλογές. Μέσα από σχεδόν 130 χρόνια ιστορίας, η Lee® έχει γίνει το σύμβολο πραγματικών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, ένα δημοκρατικό brand που προσφέρει υψηλής ποιότητας ένδυση. Σήμερα η Lee® συνέχιζει να διαμορφώνει τις τάσεις, με μοντέρνες και καινοτόμες συλλογές.

WRANGLER®
Στη δεκαετία του '70, η Wrangler έγινε συνώνυμη με τη συναρπαστική κουλτούρα της νεολαίας, τη διασκέδαση και το επαναστατικό στυλ. Ο Mick Jagger, η Debbie Harry, ο Bob Marley και ο Steve McQueen είναι μερικοί που ταυτίστηκαν με τον χαρακτήρα του brand της Wrangler. Είναι αυτό το πνεύμα των καουμπόηδων, των επαναστατών και των ροκ σταρ - να σπάνε τους κανόνες - που διατρέχει μέσα σε όλες τις συλλογές της Wrangler.

Με ρίζες που μας πάνε πίσω στο 1904 στο Greensboro της Βόρειας Καρολίνας, η Wrangler γεννήθηκε το 1947, και δημιουργήθηκε για τις αυστηρές απαιτήσεις των καουμπόηδων. Από την αφετηρία της denim ιστορίας της, η έμπνευση και το όραμα της Wrangler έχει γίνει μια πραγματική εμπειρία ζωής.

REEF®
Η REEF® είναι ένα παγκόσμιο brand που με moto το ‘’Beach Freely ‘’ενθαρρύνει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να αγκαλιάσουν τη διασκέδαση, την ελευθερία και την κουλτούρα της παραλίας. Iδρύθηκε το 1984 από δύο αδέρφια από την Αργεντινή, τους Fernando και Santiago Aguerre, οι οποίοι ήθελαν να μοιραστούν με τον κόσμο την αγάπη τους για το surf και την κουλτούρα της παραλίας και της θάλασσας. Εδώ και 30 χρόνια η REEF συνεχίζει να σχεδιάζει καινοτόμα και άνετα προϊόντα, υψηλής ποιότητας, ιδανικά για την παραλία και όχι μόνο.

NAPAPIJRI®
Tα outdoor τεχνικά σακίδια, οι τσάντες και τα ενδύματα της Napapijri® συνδυάζουν την άνεση και την ευελιξία δίνοντας μοναδική έμφαση στο στυλ - επιτρέποντας στους καταναλωτές να ανακαλύψουν το επόμενο ταξίδι τους στα σταυροδρόμια του στυλ και της καινοτομίας. Η Napapijri® ξεκίνησε το ταξίδι της το 1987 και αντλεί την έμπνευσή του από την σκιά της υψηλότερης κορυφής της Ευρώπης, στο Monte Bianco, όπου ένας Ιταλός κατασκευαστής ταξιδιωτικών σάκων, συνδυάζοντας καινοτόμα υλικά με ιδιαίτερη προσοχή στο στυλ, σύστησε μια νέα αισθητική στον outdoor ρουχισμό. Η λέξη Napapijri είναι μια παραλλαγή της Φινλανδικής λέξης για τον Αρκτικό κύκλο και το λογότυπο, μισό θετικό και μισό αρνητικό, εκφράζει οπτικά τον Βόρειο και τον Νότιο Πόλο.

Δειτε Επισης

125 χρόνια ζωής-Στο…σπίτι της Τρ. Κύπρου το παρελθόν συνάντησε το παρόν και έδωσε ραντεβού με το μέλλον(pics)
Hellenic Bank Mobile App: Δάνεια με ηλεκτρονική υπογραφή εύκολα από το κινητό
Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και με κυπριακή σημαία το θρυλικό Boeing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον
ΗΠΑ: Δύο εγγεγραμμένες στην Κύπρο εταιρείες στις νέες κυρώσεις κατά Λευκορωσίας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
AstroBank: €39,4 εκατ. κέρδη για το 2023-Στο 23,7% ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας
ΟΕΒ, Τράπεζα Κύπρου και Deloitte στο Λονδίνο-Παρουσίαση επαγγελματικών ευκαιριών για επαναπατρισμό Κύπριων
Tree Hotel: Τι θα περιλαμβάνει το ξενοδοχείο στις Πλάτρες-Οι περιβαλλοντικοί όροι
Γ. Παπαναστασίου στο InBusinessNews: Σαφής η θέση μας για Great Sea Interconnector-«Όσο πιο σύντομα...»