Dorothy Perkins και Wallis και στη Λευκωσία

Με τα εγκαίνια των πρώτων καταστημάτων τους στη Λάρνακα, τα brands γυναικείας μόδας Dorothy Perkins και Wallis, κατέφθασαν στην πρωτεύουσα και συγκεκριμένα, στο The Mall of Cyprus! 
 
Την Παρασκευή 18 Μαΐου, ο Όμιλος Voici La Mode παρουσίασε τα δύο νέα καταστήματα Dorothy Perkins και Wallis στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και σε fashion influencers/bloggers.
 
Τα καταστήματα φιλοξενούν την Ανοιξιάτικη και Καλοκαιρινή συλλογή 2018 των Dorothy Perkins και Wallis αντίστοιχα, με τα τελευταία trends της γυναικείας μόδας και αξεσουάρ.
 
Στην εκδήλωση, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν σε photobooth και να φτιάξουν στεφανάκια από λουλούδια, καθώς επίσης και να δουν πρώτοι τις συλλογές των δύο brands.
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η fashion blogger κ. Άντρια Αλετράρη δημιούργησε και πρότεινε looks για κάθε στυλ με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.
 
«Οι νέες συλλογές Dorothy Perkins και Wallis συνδυάζουν το στυλ με την απλότητα, καταργώντας τον σκληρό διαχωρισμό ανάμεσα σε επίσημο και casual ντύσιμο, είτε παίζοντας με αξεσουάρ είτε συνοδεύοντας ένα ρούχο με άλλο κατά τρόπο που του δίνει καινούργια ταυτότητα,» σημείωσε η κ. Αλετράρη.
 
Στη δική του ομιλία, ο Γενικός Διευθυντής του ομίλου, κ. Μιχάλης Αντωνιάδης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και μίλησε για την συνεχή ανάπτυξη των καταστημάτων του ομίλου.
 
«Τα νέα καταστήματα Dorothy Perkins και Wallis στο Mall of Cyprus επιβεβαιώνουν τη στόχευση του  Ομίλου Voici La Mode στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών μας μέσω της συνεχούς ανάπτυξης,» είπε ο κ. Αντωνιάδης.
 
Tα δύο νέα καταστήματα άνοιξαν τις πόρτες τους για το κοινό το Σάββατο, 19 Μαΐου με πολλές εκπλήξεις, μουσική και make-up sessions από τη MAC.
 
Το άνοιγμα των καταστημάτων Dorothy Perkins και Wallis στο The Mall of Cyprus ενισχύουν και επεκτείνουν τη δυναμική παρουσία του Ομίλου Voici La Mode στον χώρο της μόδας, σε μια πορεία που υπόσχεται δυναμική συνέχεια.
 

 

Δειτε Επισης

Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά