15ο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου: Ο κύκλος ζωής των προϊόντων

15ο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου: Ο κύκλος ζωής των προϊόντων

15ο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου: Ο κύκλος ζωής των προϊόντων

Στο μικροσκόπιο ολόκληρο τον κύκλο ζωής των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, από τους προμηθευτές και τις υπεραγορές έως το ράφι, έβαλε για ακόμη μια χρονιά το 15ο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου, που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. 

RELATED ARTICLES


Διακεκριμένοι ομιλητές ανέβηκαν στο βήμα και μέσω από τις ομιλίες τους, αναφέρθηκαν στο παιχνίδι που παίζεται εντός και εκτός Κύπρου, στην ορθή κι άμεση τροφοδότηση προϊόντων, τη διαρρύθμιση καταστήματος, τη στρατηγική πωλήσεων, την ανταμοιβή και τη συλλογή data στον κόσμο των FMCGs. 


Το παρών τους στο συνέδριο έδωσαν στελέχη εταιρειών λιανεμπορίου, πολυκαταστημάτων, αλυσίδων διαρκούς εξυπηρέτησης, εταιριών logistics, εμπορικών τραπεζών, ελεγκτικών γραφείων,  χρηματοοικονομικών οργανισμών και γραφείων δημοσίων σχέσεων και διαφήμισης. Για μια ακόμα χρονιά επιβραβεύθηκαν επίσης τα brands που διέπρεψαν στην Κύπρο τη χρονιά που μας πέρασε, μέσα από την ειδική τελετή των IN Business Grocery Retail Awards, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του συνεδρίου. 

Στην πορεία του λιανικού εμπορίου τους πρώτους μήνες του 2018 αναφέρθηκε κατά τις δηλώσεις του ο CEΟ των υπεραγορών Άλγα Μέγα, Γιώργος Θεοδότου, καθώς επίσης και στην απόφαση να στηρίξουν φέτος το 15ο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου. 

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας