Παρατείνεται το «Porsche Excellence in Service»

InBusinessNews  16/05/2018 09:00
Παρατείνεται το «Porsche Excellence in Service»

Παρατείνεται το «Porsche Excellence in Service»

InBusinessNews  16/05/2018 09:00

Η εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd, επίσημη αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων της Porsche A.G. στην Κύπρο, ανακοινώνει ότι λόγω της μεγάλης απήχησης που είχε το πρόγραμμα πιστότητας πελατών «Porsche Excellence in Service», αυτό θα παραταθεί μέχρι την 1η Ιουνίου. Το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα, που ξεκίνησε στις 12 Μαρτίου, αφορούσε τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Porsche για ένα δωρεάν τεχνικό έλεγχο στα αυτοκίνητα τους. Παράλληλα, με τη λήξη αυτής της περιόδου ο έλεγχος αυτός θα συνεχίσει να προσφέρεται από την A.I.Motokinisi στην τιμή των 70 ευρώ (+ΦΠΑ).

RELATED ARTICLES


Όπως είναι ήδη γνωστό το πελατών «Porsche Excellence in Service» περιλαμβάνει έλεγχο 33 συνολικά σημείων αλλά και ειδικές παροχές και προνόμια στους πελάτες, όπως:
- Δωρεάν εγγραφή κατά την περίοδο της προσφοράς  (12 Μαρτίου  – 11 Μαΐου)
- Έκπτωση 10% στα ανταλλακτικά για οχήματα από 0 μέχρι 4 χρόνων
- Έκπτωση 15% στα ανταλλακτικά για οχήματα από 4+ μέχρι 8 χρόνων
- Έκπτωση 20% στα ανταλλακτικά για οχήματα από 8 και άνω
- Έκπτωση μέχρι 15% στα είδη ρουχισμού και αξεσουάρ του Porsche Drivers Selection - - Έκπτωση μέχρι 20% στα αξεσουάρ αυτοκινήτου, «Tequipment»

Το Porsche Center Cyprus διαθέτει άρτια καταρτισμένο προσωπικό με τακτικές εκπαιδεύσεις σε Κύπρο και εξωτερικό. Άλλωστε, αυτό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της Porsche. Επίσης, όλο το προσωπικό εξυπηρέτησης ακολουθεί ειδικά προγράμματα πιστοποίησης, διεθνών προδιαγραφών, για να είναι πάντα έτοιμο να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις που επιβάλλουν οι τεχνολογικές εξελίξεις. Με αυτό τον τρόπο όλες οι επιδιορθώσεις πραγματοποιούνται με τα υψηλότερα πρότυπα και στο λιγότερο δυνατό χρόνο. Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονα και εγκεκριμένα από την Porsche A.G. διαγνωστικά μηχανήματα και χρησιμοποιεί αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά  Porsche.

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας