Ξέρεις τι ψάχνεις σε ένα SUV;

Το έχεις σκεφτεί διεξοδικά, εδώ και καιρό. Γιατί είσαι οδηγός όχι μόνο απαιτητικός, αλλά και διαβασμένος. Έχεις μέχρι τώρα οδηγήσει διάφορα αυτοκίνητα, είτε δικά σου, είτε των φίλων, ή της οικογένειάς σου. Έχεις οδηγήσει από γρήγορα σπορ διθέσια, μέχρι πολυτελή σεντάν, μικρά της πόλης, ή πολλών αλόγων 4Χ4. Τώρα βρίσκεσαι στη φάση εκείνη της ζωής σου, που θέλεις ένα αυτοκίνητο, που κατά κάποιο τρόπο να συνδυάζει τα πάντα. Μια που τώρα πια ξέρεις τι θέλεις και τι χρειάζεσαι. Τεχνολογία στιλ, άνεση, ασφάλεια. Για κάποιους, αυτό που ψάχνεις είναι σχεδόν αντικρουόμενο. Για σένα όχι. Θες ένα σύγχρονο SUV που να καλύπτει απόλυτα τις σημερινές σου ανάγκες. 
 
Γνωρίζεις ότι θέλεις ένα αυτοκίνητο, του οποίου ο κινητήρας να είναι σε αλουμινένιο σκελετό. Για να έχει μικρό βάρος αλλά την ίδια ώρα υψηλή απόδοση. Ένα SUV που να διαθέτει ύψος και ταυτόχρονα sportive δυναμισμό. Με τον οδηγό να βρίσκεται στο επίκεντρο του αυτοκινήτου και από εκεί να μπορεί να ελέγξει όλα τα πλήκτρα, αλλά και το δρόμο μπροστά του. Ένα αυτοκίνητο που να ταυτίζει τον άνθρωπο με τη μηχανή. Και να του δίνει τη δυνατότητα να επιλέξει αυτός το στιλ οδήγησης που επιθυμεί, ανάλογα με το ταξίδι του. Με τρεις ξεχωριστούς χαρακτήρες έτσι ώστε, κάθε ταξίδι, να ταιριάζει με τη διάθεσή του. Κίνηση σε όλους τους τροχούς και καινοτόμο, on demand σύστημα.  Σημαντικός επίσης παράγοντας, είναι το αυτοκίνητο που θα διαλέξεις, να λειτουργεί με σεβασμό στο περιβάλλον. 
 
Το θέλεις να είναι εξοπλισμένο με όλη την γκάμα των κορυφαίων τεχνολογικών επιλογών, όπως το integrated brake system (IBS), το Autonomous Emergency Braking (AEB) με λειτουργία ανίχνευσης πεζών και ένα κεντρικό άξονα μετάδοσης της κίνησης. Να έχει στον βασικό εξοπλισμό το Σύστημα Προειδοποίησης Σύγκρουσης (FCW) και Προειδοποίηση Αλλαγής Λωρίδας (LDW). Να επιτρέπει στον οδηγό να διατηρεί μια ασφαλή και σταθερή ταχύτητα ακόμα και στον πιο απότομα κατηφορικό δρόμο. Το Hill Descent Control (HDC) του να λειτουργεί αυτόνομα σε κάθε τροχό, εξασφαλίζοντας σταθερότητα και ασφάλεια σε κάθε κατάσταση, ακόμη και σε ολισθηρές επιφάνειες και εξαιρετικά δύσκολους δρόμους. Σε ό,τι αφορά το σύστημα info-τηλεματικής, ζητάς ότι πιο εξελιγμένο υπάρχει αυτή τη στιγμή. Μια ευρεία και  έγχρωμη οθόνη, ιδανικά στις 8.8” με 3D σύστημα πλοήγησης. Με προηγμένη φωνητική αναγνώριση και πλήρη συμβατότητα με οποιαδήποτε συσκευή iOS ή Android.
 
Είσαι συνειδητοποιημένος οδηγός, γι’ αυτό και μετά από το εξονυχιστικό ψάξιμο που θα κάνεις, η απάντηση που θα έχεις βρει, θα είναι το αυτοκίνητο εκείνο που συνδυάζει με αρμονικό τρόπο όλα τα πιο πάνω. Το Stelvio SUV της Alfa Romeo. Το μοντέλο που γεννήθηκε για να ξεχωρίζει απ’ όλα τα άλλα στον δρόμο. Γιατί, μ’ έναν μοναδικό τρόπο διαθέτει ότι πιο ανεπτυγμένο υπάρχει ψηφιακά σε αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή, ενώ παράλληλα εκπέμπει έναν δυναμισμό, ο οποίος ανεβάζει τους παλμούς κάθε ψαγμένου οδηγού. 

Δειτε Επισης

Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα