Νέο Seat Arona: Κατάκτησε το κορυφαίο Red Dot Award

Στην κορυφή του design το νέο Seat Arona μετά την κατάκτηση του βραβείου Best Product Design 2018 στον διεθνούς φήμης σχεδιαστικό διαγωνισμό Red Dot Awards. Ο δυναμικός και ιδιαίτερος εξωτερικός σχεδιασμός, ο στιβαρός χαρακτήρας, το ευρύχωρο εσωτερικό και οι πολλαπλές επιλογές εξατομίκευσης, αποτέλεσαν τους βασικούς παράγοντες που ανέδειξαν το νέο Seat Arona νικητή σε έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους σχεδιαστικούς διαγωνισμούς παγκοσμίως.
 
Τα βραβεία Red Dot αποτελούν ήδη από το 1954 έναν από τους κορυφαίους διαγωνισμούς στην κατηγορία του design, με στόχο την αξιολόγηση και τη διεθνή αναγνώριση της ποιότητας και της καινοτομίας στον χώρο του σχεδιασμού. Σημαντικότερη κατηγορία του διαγωνισμού, η κατηγορία “Red Dot Award/ Product Design”, στην οποία η κριτική επιτροπή αποτελείται από 40 ειδικούς στον χώρο του design από όλο τον κόσμο με στόχο τη διατήρηση της αμεροληψίας και της αξιοπιστίας του θεσμού.
«Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς που λάβαμε ένα από τα πιο διάσημα βραβεία σχεδιασμού για το Seat Arona. Στόχος μας ήταν να δώσουμε ένα ξεχωριστό crossover χαρακτήρα, για την καθημερινή ζωή στη πόλη», δήλωσε ο Seat Design Director, Alejandro Mesonero-Romanos. «Το Seat Arona αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα φρέσκου, νεανικού, λειτουργικού, περιπετειώδους και άνετου σχεδιασμού». 
 
Κομψό, ευρύχωρο, άνετο, διασκεδαστικό, ασφαλές, κομψό, όποιο επίθετο και να του δώσεις, το νέο Seat Arona, είναι ένα συναρπαστικό crossover αυτοκίνητο, σπορ και αποδοτικό για τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου, πρακτικό και εύχρηστο για την καθημερινή χρήση στην πόλη. Οι πολλαπλές επιλογές εξατομίκευσης, τα συστήματα ασφάλειας και συνδεσιμότητας τελευταίας τεχνολογίας, και φυσικά ο ελκυστικός σχεδιασμός του, κάνουν το νέο Seat Arona να είναι η απάντηση για τον οδηγό που αναζητά κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και ταυτόχρονα ασφαλές.
 

Δειτε Επισης

Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο