Στην έκθεση «Save Energy 2018» η Α.Ι.Motokinisi

H εταιρεία Α.Ι.Μotokinisi Ltd, αντιπρόσωποι των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο, συμμετέχει στη φετινή έκθεση SAVENERGY με το καινοτόμο Porsche Panamera 4 Ε-Hybrid. Πρόκειται για ένα κορυφαίο και συνάμα καινοτόμο μοντέλο που ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία της εν λόγο έκθεσης.

H υβριδική έκδοση της δεύτερης γενιάς της Panamera με τον κωδικό 4 Ε-Hybrid επωφελείται από ένα νέο υβριδικό σύνολο αποτελούμενο από ένα νέο biturbo V6 χωρητικότητας 2,9 λίτρων σε συνδυασμό με ηλεκτροκινητήρα το οποίο εγγυάται ενισχυμένη οικονομία και αυξημένες επιδόσεις. To μοντέλο προσφέρει συνδυαστική ισχύ 462 ίππων, τετρακίνηση και μια αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 50 χλμ. Σε ο,τι αφορά τα μεγέθη κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα το plug-in υβριδικό μοντέλο, εμφανίζει τιμές 2,5 λίτρων/100 χλμ. και 56 γρ./χλμ., αντίστοιχα. 

Στην Panamera 4 E-Hybrid (στην αμιγώς ηλεκτρική της λειτουργία) η μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα διαμορφώνεται σε 140 χλμ./ώρα ενώ ο χρόνος επαναφόρτισης των μπαταριών προσδιορίζεται σε 5,8 ώρες με τον απλό φορτιστή και σε 3,6 ώρες με τον ταχυφορτιστή. Το μοντέλο επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,6 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη ταχύτητά της ανέρχεται σε 278 χλμ./ώρα. 

Η έκθεση SAVENERGY, που διοργανώνεται για 14η χρονιά, είναι αποκλειστικά αφοσιωμένη στη βελτιστοποίηση των επιδόσεων μέσω της ενίσχυσης της ενεργειακής απόδοσης προσφέροντας τις νεότερες λύσεις και τεχνολογίες από πραγματικούς επαγγελματίες. Στην έκθεση αυτή μπορεί κάποιος να συναντήσει εξειδικευμένους επαγγελματίες που παρουσιάζουν τις καλύτερες ενεργειακά αποδοτικές λύσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις με στόχο τη δημιουργία ενός βιώσιμου περιβάλλοντος.

Η έκθεση «SAVENERGY 2018» θα είναι ανοικτή για το κοινό από τις 16 – 18 Μαρτίου 2018 στο χώρο της πρώην Αρχής Κρατικών Εκθέσεων, περίπτερο αρ. 6


 

Δειτε Επισης

Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο
Δυσφορία αγελαδοτρόφων με δημοσιεύματα για το χαλλούμι-«Δυναμιτίζουν το πολύ καλό κλίμα»
Lordos United Public: Κέρδος €1,773,000 από αναγκαστική απαλλοτρίωση γης σε συμφωνία με τον Δήμο Λεμεσού
Φάρμακα: Ο... βασιλιάς των κυπριακών εξαγωγών-Σε ποιους προορισμούς φτάνουν