Παπαντωνίου: Αναμένει Πολεοδομία, ποντάροντας στην Έγκωμη

Μάριος Ιωάννου  14/02/2018 07:15
Παπαντωνίου: Αναμένει Πολεοδομία, ποντάροντας στην Έγκωμη

Παπαντωνίου: Αναμένει Πολεοδομία, ποντάροντας στην Έγκωμη

Μάριος Ιωάννου  14/02/2018 07:15

Εν αναμονή της απόφασης του Τμήματος Πολεοδομίας βρίσκεται η CAC Papantoniou Trading, η οποία επιδιώκει το άνοιγμα του πρώτου της καταστήματος στη Λευκωσία.

RELATED ARTICLES


Η πρώτη υπεραγορά της αλυσίδας στην πρωτεύουσας αναμένεται να ανεγερθεί σε τεμάχιο που βρίσκεται επί της λεωφόρου Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην περιοχή Έγκωμης.

Διαβάστε ακόμα:

Η CAC Papantoniou Trading, η οποία έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για κάθοδο στην πρωτεύουσα, αναμένει την απόφαση του Τμήματος Πολεοδομίας που θα καθορίσει το κατά πόσον το τεμάχιο που έχει εξευρεθεί θα μπορέσει όντως να στεγάσει την υπεραγορά, ικανοποιώντας τους σχεδιασμούς της εταιρείας.

Σε διαφορετική περίπτωση, ωστόσο, κατά την οποία δεν θα δοθεί έγκριση για πολεοδομική άδεια, η εταιρεία δεν πρόκειται να ανακαλέσει το ενδιαφέρον της για κάθοδο στη Λευκωσία, αλλά θα προσφύγει στην αναζήτηση άλλου τεμαχίου.

Η συνολική έκταση του τεμαχίου, στο οποίο αναμένεται να ανεγερθεί η νέα υπεραγορά Παπαντωνίου είναι περίπου 15.000 τ.μ.

Παράλληλα, το συνολικό κόστος επένδυσης, νοουμένου ότι η γη θα ενοικιαστεί από την εταιρεία, εκτιμάται ότι θα φτάσει τα τρία με τέσσερα εκατ. ευρώ

Διερευνάται επέκταση
Μιλώντας στο InBusinessNews ο διευθύνων σύμβουλο της CAC Papantoniou Trading, Χαράλαμπος Παπαντωνίου τόνισε ότι η εταιρεία θα μελετήσει επίσης πλάνα επέκτασης με μικρότερης εμβέλειας καταστήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό. Ωστόσο, οι όποιοι σχεδιασμοί της εταιρείας θα καθοριστούν μετά το πράσινο φως για ανέγερση της υπεραγοράς στη Λευκωσία.

«Σε κατοπινό στάδιο θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο είτε δημιουργίας νέων καταστημάτων μικρότερης εμβέλειας, τόσο στη Λευκωσία όσο και στη Λεμεσό, είτε εκσυγχρονισμού των υφιστάμενων υπεραγορών», ανέφερε σχετικά ο κ. Παπαντωνίου.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι μετά τη μεγάλη επέκταση στη Λευκωσία, η εταιρεία θα στραφεί σε πιο μικρές και σίγουρες αναπτύξεις στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι οι Υπεραγορές Παπαντωνίου δραστηριοποιούνται στον τομέα του λιανεμπορίου για περισσότερα από 30 χρόνια. Η αλυσίδα αριθμεί συνολικά οκτώ υπεραγορές, εκ των οποίων πέντε στην Πάφο και τρεις στη Λεμεσό, οι οποίες καλύπτουν 19.000 τ.μ.

Διαβάστε ακόμα: Y. Kedem: Αλλάζει τα δεδομένα το Nicosia Mall

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας