Petrolina: Έκτακτη ΓΣ για διορισμό νέου μέλους στην Επ. Ελέγχου

Τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για διορισμό νέου ανεξάρτητου μέλους στην Επιτροπή Ελέγχου αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Petrolina (Holdings) Public Ltd, σε συνεδρία του ημερομηνίας 17 Ιανουαρίου 2018.

Η έκτακτη ΓΣ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018 για να εξετάσει και να υιοθετήσει εισήγηση ψηφίσματος για το διορισμό της Μαρίας Σαουρή ως νέου ανεξάρτητου μέλους στην ανεξάρτητη Επιτροπή Ελέγχου της εταιρείας. 

Σε ανακοίνωση της εταιρείας σημειώνεται ότι η Επιτροπή Ελέγχου της εταιρείας είναι ανεξάρτητη από το Διοικητικό Συμβούλιο και έχει συσταθεί και λειτουργεί δυνάμει του περί Ελεγκτών Νόμου του 2017 (Ν.53(Ι)/2017). 

Τα υφιστάμενα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου είναι: Γιώργος Καλοπετρίδης (Ανεξάρτητο Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου - Πρόεδρος Επιτροπής Ελέγχου) και Χρίστος Λευκαρίτης (Μη Ανεξάρτητο Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου - Μέλος Επιτροπής Ελέγχου).

Η Μαρία Σαουρή έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πάτρας και είναι εγκεκριμένη λογιστής/ελεγκτής, πλήρες μέλος του Association of Chartered Certified Accountants του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς επίσης και μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου. Εργάστηκε για 3 χρόνια στην Alpha Bank και για 10 χρόνια στον ελεγκτικό οίκο PwC στο τμήμα ελέγχου. Από το 2016 είναι διευθυντικό στέλεχος στον ελεγκτικό οίκο MKS Audit and Consulting Ltd. Διευκρινίζεται τέλος ότι η κα. Σαουρή δεν έχει οποιαδήποτε επαγγελματική σχέση με την εταιρεία και δεν θα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Δειτε Επισης

Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο