Οι υπεραγορές Green Tree άνοιξαν κατάστημα στο Δάλι

Δελτίο τύπου  12/01/2018 09:40
Οι υπεραγορές Green Tree άνοιξαν κατάστημα στο Δάλι

Οι υπεραγορές Green Tree άνοιξαν κατάστημα στο Δάλι

Δελτίο τύπου  12/01/2018 09:40

Από τις 16 Νοεμβρίου, οι υπεραγορές Green Tree στεγάζουν το νέο τους κατάστημα στην Καλλιθέα, στο Δάλι, σε ένα κτίριο με ξεχωριστό στυλ, εξωτερικά και εσωτερικά. Πρόκειται για μια υπεραγορά, που ξεφεύγει από τα πλαίσια αυτού που ξέραμε και αναδεικνύει το προσεγμένο γούστο και τη ζεστή ατμόσφαιρα. 

RELATED ARTICLES

Η υπεραγορά αποτελεί στολίδι για την περιοχή και στόχος της είναι να προσφέρει στους πελάτες της την ατμόσφαιρα που πιστεύει ότι αξίζουν. Έτσι, η μοναδική ποιότητα των προϊόντων, η απαράμιλλη φρεσκάδα, η εξυπηρέτηση και οι πολύ καλές τιμές λειτουργούν σε έναν χώρο που τους ταιριάζει και που ανεβάζει το επίπεδο των καθημερινών αγορών για τους πελάτες της αλλά και για τις υπόλοιπες υπεραγορές. 

Εδώ, μπορεί να βρει κανείς φρέσκα φρούτα και λαχανικά, μυρωδάτο ψωμί και λαχταριστά γλυκά, εκλεκτό κρέας, delicatessen και νοστιμιές της διεθνούς κουζίνας, μια ενημερωμένη κάβα κρασιών από όλο τον κόσμο και προϊόντα καθημερινής χρήσης για το σπίτι. Είναι γεγονός ότι η υπεραγορά ανταποκρίνεται πλήρως στο νέο της σλόγκαν «όλα τα καλά, στις καλύτερες τιμές.»

 

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας