GAP Vassilopoulos: Ε-εργαλεία σύνδεσης λιανοπωλητών και προμηθευτών

Με 19 χιλιάδες εμπορικούς συνεργάτες σε 12 χώρες να συνδέονται καθημερινά μέσα από την Online πλατφόρμα, η Retail@Link προσφέρει πελατο-κεντρικές υπηρεσίες σε πρωτοπόρες και ανταγωνιστικές επιχειρήσεις με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής και νέων καινοτόμων μοντέλων συνεργασίας.

Ο όμιλος GAP VASSILOPOULOS ανακοίνωσε την συνεργασία με του με την εταιρεία Retail@Link, μέλος του ομίλου ENTERSOFT. Το InBusinessNews με στοιχεία του Ομίλου παραθέτει πιο κάτω τις υπηρεσίες και τα πρακτικά του οφέλη.

SUPPLY CHAIN RETAIL@LINK
H Retail@Link είναι ο αξιόπιστος B2B συνεργατικός κόμβος, με αποστολή την παροχή καινοτόμων Software as a Service λύσεων, που προσφέρουν άμεση εξοικονόμηση και βέλτιστη επιχειρησιακή λειτουργία μέσα από την αποτελεσματική ηλεκτρονική διασύνδεση εμπορικών συνεργατών που συνεργάζονται οικονομικά-γρήγορα-και με ασφάλεια.

Με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής και νέων καινοτόμων μοντέλων συνεργασίας η Retail@Link προσφέρει πελατο-κεντρικές υπηρεσίες σε πρωτοπόρες και ανταγωνιστικές επιχειρήσεις. Η Retail@Link διαθέτει σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία στον απαιτητικό κλάδο του Λιανεμπορίου και των F.M.C.G, ενώ αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς και σε άλλα τμήματα της αγοράς, προσφέροντας απτά αποτελέσματα κέρδους και προστιθέμενης αξίας σε ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα γνωστών επιχειρήσεων.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Τα πλεονεκτήματα συνεργασίας με τη μεγαλύτερη Business-to-Business κοινωνία συνδεδεμένων επιχειρήσεων

Ευέλικτο & Εξειδικευμένο Outsourcing
Οι λύσεις μας σχεδιάστηκαν έτσι, ώστε να απαντούν ολοκληρωμένα στις ανάγκες διασύνδεσης και μεταφοράς δεδομένων ενώ ταυτόχρονα, το Pay-as-you-Go μοντέλο του Software as a Service κάνει τη συνεργασία οικονομική, επεκτάσιμη και χωρίς απαιτήσεις Capex.

Άμεση διασύνδεση με τη μεγαλύτερη B2B Κοινωνία
Οι υπηρεσίες μας προσφέρουν άμεση απόσβεση, χάριν στο ευρύτατο δίκτυο συνδεδεμένων επιχειρήσεων από κάθε κάθετη αγορά, που κάνει δυνατή τη γρήγορη επέκταση των πλεονεκτημάτων χωρίς κόστος, προσπάθεια ή χρόνο για τη διάχυση στους εμπορικούς συνεργάτες σας.

Έμπειρο & Εκπαιδευμένο Ανθρώπινο Δυναμικό
Η ομάδα της Retail@Link απαρτίζεται από άψογα εκπαιδευμένα μέλη, των οποίων αποστολή και όραμα είναι να εξυπηρετούν αποτελεσματικά τις καθημερινές ανάγκες διασύνδεσής σας με τους εμπορικούς σας συνεργάτες μέσα από διαρκή και εστιασμένη υποστήριξη και εκπαίδευση.

Πιστοποιημένη Ασφάλεια & Εμπιστευτικότητα Δεδομένων
Στη Retail@Link, γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια των δεδομένων σας. Ακριβώς για αυτό, δεσμευόμαστε για την ακεραιότητα και την εμπιστευτικότητα τους και φροντίζουμε να το αποδεικνύουμε βάσει διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων ποιότητας και ασφαλείας.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Η Retail@Link είναι ο ηγέτης πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων Software as a Service. Από το 2003 η Retail@Link, προσφέρει μια σειρά από καινοτόμες και συνεργατικές υπηρεσίες, οι οποίες στοχεύουν στην αποτελεσματική διασύνδεση επιχειρήσεων με τους εμπορικούς τους συνεργάτες με εστίαση στις ακόλουθες κατευθύνσεις: 

Λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης & Αρχειοθέτησης Ηλεκτρονική Τιμολόγηση – e-invoicing 
Οι λύσεις e-Invoicing της Retail@Link, αναλαμβάνουν την ηλεκτρονική διαχείριση κάθε τύπου παραστατικού που παράγει ή λαμβάνει η επιχείρησή σας με απόλυτη ασφάλεια, ταχύτητα και νομιμότητα, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος περισσότερο από 60%.

Ηλεκτρονική Αρχειοθέτηση – e-archiving
Ασφαλή Ηλεκτρονική Αρχειοθέτηση είτε στο Cloud είτε μέσω Τοπικής Εφαρμογής για κάθε παραστατικό καθώς και για το παλαιό σας αρχείο 

Ηλεκτρονική Ανταλλαγή Δομημένης Πληροφορίας & Δεδομένων (EDI) 
Το Electronic Data Interchange (EDI), είναι η ανταλλαγή μηνυμάτων δομημένης μορφής μεταξύ διαφορετικών πληροφοριακών συστημάτων, με στόχο την άμεση, αυτοματοποιημένη και ορθή καταχώρησή τους απευθείας σε αυτά.
Οι λύσεις της Retail@Link καλύπτουν τόσο μηνύματα παραγγελιών όσο και τιμολογίων, ενώ μπορούν να επεκταθούν σε οποιασδήποτε φύσης μήνυμα το οποίο έχει δομημένη μορφή (όπως αποθέματα - inventory report, πωλήσεις, τιμοκαταλόγους, Δελτία Αποστολής, κ.α.).

Συνεργατική Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας
Λύσεις Συνεργατικής Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας της Retail@Link, αναλαμβάνουν την αποτελεσματική αναπλήρωση Κεντρικών Αποθηκών για τον υπολογισμό της βέλτιστης ποσότητας παραγγελίας που απαντάει στη χρυσή τομή εξυπηρέτησης (Service Level) και επιπέδου αποθεμάτων (Stock Level), μειώνοντας στο ελάχιστο τις επιστροφές και τα Reverse Logistics και εξασφαλίζοντας μέγιστη διαθεσιμότητα στο ράφι.

ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ
Στο μέλλον η Retail@Link στοχεύει να ακολουθήσει το όραμα και στόχο της για διαρκή εξέλιξη και ευθυγράμμιση με τις ανάγκες της αγοράς.

FACTS & FIGURES
Πάνω από 12 εκατομμύρια  παραστατικά  ανά έτος διακινούνται και αρχειοθετούνται με ασφάλεια, ταχύτητα και νομιμότητα από εταιρεία σε εταιρεία, μέσω των ευέλικτων λύσεων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και Αρχειοθέτησης της Retail@Link.

19 χιλιάδες Εμπορικοί Συνεργάτες σε 12 χώρες, διασυνδέονται καθημερινά μέσα από την Online πλατφόρμα της Retail@Link.

Πάνω από 4 εκατομμύρια EDI μηνύματα Παραστατικών και Παραγγελιών ανά έτος καταχωρούνται αυτόματα σε κάθε ERP σύστημα της ελληνικής και της διεθνούς αγοράς, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και κόστος στους παραλήπτες τους σε καθημερινή βάση.

Ενδεικτικό Πελατολόγιο που συνεργαζόμαστε στη αγορά τις Ελλάδας
Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε, ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, COCA COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ , ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΕΛ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε. UNILEVER, MARS HELLAS, HENKEL ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε, PEPSICO EΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ, PWC, EY, INTERAMERICAN, AVIN, BP, MARKS & SPENCER, SEPHORA, OSRAM, SAMSUNG, PHILIPS Α.Ε, RETAIL WORLD Α.Ε  http://www.public.gr/, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Δειτε Επισης

Το δυναμικό «comeback» των Gloria Jean’s... Η εξαγορά από τον όμιλο Λανίτη και το πλάνο επαναλανσαρίσματος
The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX