Νέες προτάσεις IKEA στον κατάλογο του 2018

Δελτίο Τύπου  13/09/2017 17:45
Νέες προτάσεις IKEA στον κατάλογο του 2018

Νέες προτάσεις IKEA στον κατάλογο του 2018

Δελτίο Τύπου  13/09/2017 17:45

Ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2018, παρουσιάζει μέσα σε 328 σελίδες, ιδέες και λύσεις που θα αποτελέσουν την έμπνευση για να γίνει η καθημερινή ζωή στο σπίτι, ακόμα καλύτερη. Πρωτότυπες προτάσεις για την επίπλωση, ιδέες διακόσμησης, μοναδικά προϊόντα και ιδιαίτερες ιστορίες θα κάνουν το σπίτι σας το ιδανικό μέρος για να φιλοξενήσει όσα και όσους αγαπάτε. Ενημερωθείτε για όλες τις νέες τάσεις για το σύγχρονο καθιστικό και μεταμορφώστε το δικό σας καθιστικό στο πιο ζωντανό σημείο του σπιτιού σας, ανοιχτό για εσάς, τους φίλους και την οικογένειά σας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο κατάλογος IKEA 2018 αποτελεί δέσμευση για τις τιμές των προϊόντων που παρουσιάζονται, καθώς παραμένουν σταθερές για ένα χρόνο.

Ο νέος κατάλογος έχει στηθεί γύρω από μία κεντρική ιδέα: όλοι θέλουμε λίγο σπίτι ακόμα. Το σκεπτικό είναι ότι δεν πρέπει να αφήνετε το χώρο σας να σας περιορίζει και δεν πρέπει να θέτετε περιορισμούς στο πώς ονειρεύεστε το σπίτι σας. Ο φετινός κατάλογος, σας παροτρύνει να αναρωτηθείτε για ποιο λόγο θέλετε λίγο σπίτι ακόμα. Ίσως για ακόμα περισσότερες στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σας σε ένα άνετο καθιστικό ή απλά επειδή θέλετε να μην κάνετε τίποτα και να απολαμβάνετε την ησυχία σας.

Ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2018, θα διανεμηθεί δωρεάν, πόρτα-πόρτα, σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα. Ο νέος κατάλογος θα τυπωθεί συνολικά σε πάνω από 203 εκατομμύρια αντίτυπα σε χαρτί πιστοποιημένο από την FSC® (Forest Stewardship Council) για την εξασφάλιση χρήσης βιώσιμων πόρων.

Η διανομή της έντυπης έκδοσής του στην Κύπρο, ξεκίνησε στις 4/9 και θα ολοκληρωθεί στις αρχές Οκτωβρίου. Από τις αρχές Οκτωβρίου θα μπορείτε να βρείτε το νέο κατάλογο ΙΚΕΑ και στο κατάστημα ΙΚΕΑ. Ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2018, θα είναι διαθέσιμος και στην ηλεκτρονική του μορφή, μαζί με την εφαρμογή για smartphone ή tablet, στο www.IKEA.com.cy στις αρχές Οκτωβρίου. Η εφαρμογή του καταλόγου 2018 είναι διαθέσιμη για iOS, Android και Apple TV 4ης γενιάς. Με την εφαρμογή του καταλόγου θα μπορείτε κι εσείς να απολαύσετε το μοναδικό αυτό προνόμιο από την άνεση του σπιτιού σας.

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας