Η Angastiniotes Bros Steel διανέμει την SMD

InBusinessNews  28/08/2017 08:21
Η Angastiniotes Bros Steel διανέμει την SMD

Η Angastiniotes Bros Steel διανέμει την SMD

InBusinessNews  28/08/2017 08:21
Την αποκλειστική διανομή στην Κύπρο της κορυφαίας στη βρετανική αγορά προμήθειας και εγκατάστασης δαπέδων χάλυβα και συστημάτων οροφής, SMD, ανέλαβε η Angastiniotes Bros Steel.

RELATED ARTICLES


Η κυπριακή εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα είναι ο επίσημος διανομέας στην εγχώρια αγορά της βρετανικής SMD, η οποία είναι ηγέτης στην αγορά σύνθετων δαπέδων και στέγης στην Αγγλία.

 Εκτός από τη διανομή των προϊόντων μεταλλικού καταστρώματος δαπέδου, η Angastiniotes Bros Steel προσφέρει υπηρεσίες, όπως λεπτομερείς διατάξεις πατώματος και τεχνική υποστήριξη των έργων.

Η SMD έχει συμμετάσχει σε υψηλού επιπέδου συμβόλαια στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων, το Shard του Λονδίνου (2009), το Ολυμπιακό Πάρκο του Λονδίνου (2011), το εμπορικό κέντρο Cabot Circus του Μπρίστολ (2006), την επέκταση του γηπέδου της Μάντσεστερ Σίτι (2014),  Philharmonie de Paris στη Γαλλία, όπως επίσης και το χιονοδρομικό κέντρο του Ντουμπάι.
 
Η Angastiniotes Bros Steel Ltd ιδρύθηκε το 1984 και δραστηριοποιείται κυρίως στην παραγωγή μονωτικών πάνελ πολυουρεθάνης, στο εμπόριο και στην επεξεργασία μεταλλικών δομικών υλικών, στην κατασκευή σύμμικτων χαλυβδόφυλλων πατώματος,μεταλλικών φύλλων επικάλυψης οροφής και τοιχοποιίας, στην προμήθεια πολυκαρμπονικών διαφώτιστων φύλλων και διάφορων εξαρτημάτων για μεταλλικά κτίρια.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας